Manisa’nın Demirci ilçesinde ihalesi tamamlanan TOKİ’lerin inşaatı başlıyor. Demirci’de 2’nci etap TOKİ’nin ihalesinin tamamlanmasının ardından 142 konut, 5 dükkan, altyapı ve çevre düzenleme inşaatına başlanıyor. Öte yandan Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, ilçeye 3’üncü Etap TOKİ’yi kazandırma için çalışmalara başlandığını açıkladı.

Demirci'de Toki̇ Konutlarının Inşaatı Başlıyor (6)

Demirci’de Temmuz ayında ihalesi yapılan ve 6 Eylül 2024 tarihinde ihalesi sonuçlanan 2. etap TOKİ’nin inşaatı başlıyor. İhaleyi kazanan yüklenici firma dün inşaat malzemelerinin sevkiyatına başladı. Edinilen bilgiye göre  16 Eylül Salı günü itibariyle 2. Etap TOKİ inşaatı alanında iş makineleri ile alan düzenleme ve temel kazım çalışmalarına başlanacak.

Demirci'de Toki̇ Konutlarının Inşaatı Başlıyor (5)

Başkan Karaağaç, Arınç’ı Mecliste ziyaret etti Başkan Karaağaç, Arınç’ı Mecliste ziyaret etti

3’üncü  Etap TOKİ müjdesi

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Kara,

" Vatandaşlarımızın hasretle beklediği 2’nci Etap TOKİ konutları ile ilgili gerekli girişimleri yaparak ihaleyi gerçekleştirdik. İhaleyi kazanan firma çalışmalarına başladı. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Diğer yandan İlçemize 3’üncü Etap TOKİ'yi kazandırmak için çalışmalara başladık. İlçemiz Kızılçağla mevkiine 3’üncü Etap TOKİ konutları için görüşmelerimiz sürüyor. Yakın bir zamanda inşallah bu çalışmanın da müjdesini vereceğiz "dedi.

Demirci'de Toki̇ Konutlarının Inşaatı Başlıyor (2)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM