Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, ilçenin sorunlarını çözecek projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Başkan Kara, Demirci’de çok sayıda istihdamın oluşması için yeni bir projeye daha başladı. 

Göreve geldiği günden itibaren Demirci’nin sorunları için durmadan çalışan Başkan Kara, ilçede iş gücünü artması ve ilçe genelinde istihdam oluşturulması için Manisa İŞKUR VE SGK İl Müdürlerini makamında misafir etti. 

Demirci'den Yeni Istihdam Projesi! (9)

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Buket İnci ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Günseli Tufan, Başkan Kara'yı makamında ziyaret ettiler. 
Ziyaret sırasında Başkan Kara, İl Müdürleriyle, Demirci’de bir çok yeni istihdam oluşturulması için projeler hakkında görüştü. Ziyaret sırasında Başkan Kara, Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Buket İnci ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Günseli Tufan'a çeşitli hediyeler takdim etti. Elif Nur A.Ş,  Teksöz Cami Ahşapları, İlçe Merkezinde El Dokuma Halı Atölyelerini ziyaret eden İl Müdürleri ve Başkan Kara’ya, AK Parti Demirci İlçe Teşkilat Başkanı Serkan Dinçer, MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz, eşlik etti. 

Demirci'den Yeni Istihdam Projesi! (6)

Başkan Kara ve SGK İl Müdürü Buket İnci ve İŞKUR İl Müdürü Günseli Tufan, firma sahiplerini de ziyaret ederek taleplerini  dinlemeyi de ihmal etmedi. 


“Projeler ile Demirci’de bir çok yeni istihdam oluşturmayı hedefliyoruz”

Demirci’de bir çok yeni istihdam oluşturmayı hedeflediklerini açıklayan Başkan Kara;

"Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Buket İnci ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Manisa İl Müdürü Günseli Turan'ı önemli bir proje için ilçemizde ağırladık. Belediyemiz öncülüğünde hazırlanacak proje ile Demirci'de çok sayıda yeni istihdam oluşturmayı hedefliyoruz. İlçemizdeki firmalarda ve kırsal mahallelerde bir ziyaret ve görüşmeler yaptık. Projenin hızla hayata geçmesi için var gücümüzle çalışacağız. Projemiz ile ilgili önümüzdeki süreçte hemşerilerimize daha detaylı açıklamalar yapacağız "dedi.

Şehzadeler dikkat! 20 Eylül elektrik kesintisi Şehzadeler dikkat! 20 Eylül elektrik kesintisi

Demirci'den Yeni Istihdam Projesi! (7)

Demirci'den Yeni Istihdam Projesi! (8)

Demirci'den Yeni Istihdam Projesi! (3)


 

Muhabir: ELİF YILDIRIM