Manisa’nın Demirci ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan kent merkezi yenilendi. Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara’nın talimatıyla kent merkezi yeni bir görünüme kavuştu. Belediye Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda kent merkezi binasının giriş ve balkonunda ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışması yapıldı. Yapılan bakım alışmalarının ardından kent merkezi daha güzel bir görünüme kavuştu.

Demirci’nin Kent Merkezi Artık Daha Güzel (1)

Zeytin, palmiye, lavanta, biberiye ve arap yasemini gibi ağaç ve bitkiler dikilen kent merkezine zemin çimlendirilmesi de yapıldı. Kent merkezinde yapılan bakım çalışmalarını Başkan Kara ve Demirci Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı yerinde takip etti. 

Demirci’nin Kent Merkezi Artık Daha Güzel (4)

"Şehrimizin merkezi yeşillikler içerisinde olacak"

Kent merkezinin yeşillendirme çalışmalarını yerinden takip eden Başkan Kara, Demirci’nin eskisi gibi yeşillikler içerisinde olduğunu vurguladı. Başkan Kara; 

OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı! OSB kavşağı ne zaman bitiyor? Açıklandı!

"Cumhuriyet meydanımızı daha da güzelleştirmek adına çalışmalar yapıyoruz. Kent merkezi girişine yeşillendirme, ağaç ve bitki dikimleri yaparak güzel bir görünüme kavuşturduk. Dikilen ağaçlar yıllar geçtikçe büyüdükçe eski yıllarda olduğu gibi şehrimizin merkezi yeşillikler içerisinde olacak. Şehrimize yakışan, özenli çalışmalar yapma gayretinde olacağız "dedi.

Demirci’nin Kent Merkezi Artık Daha Güzel (3)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM