Manisa'da denetimli serbestlik yükümlülerinin katılımıyla gerçekleşen fotoğrafçılık eğitimi düzenlendi. Denetimli serbestlik yükümlüleri için başlatılan fotoğrafeğitimi kapsamında sergi düzenledi. 

Denetimli serbestlik yükümlülerine temel seviye fotoğrafçılık eğitimi tamamlandıktan sonra ileri düzey eğitime geçmeye hak kazanan yükümlüler Manisa'nın tarihi ve turistlik yerlerinin fotoğrafınıçektiler. Çekilen fotoğraflar arasından en iyi 20 fotoğraf seçilerek sergilenmeye başlandı. 

Denetimli serbestlik yükümlülerinin fotoğraf sergisi Manisa'da açıldı

Sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların sunulduğu programa, Manisa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Diken, Başsavcı Vekili Kenan Karaca, Cumhuriyet Savcısı Süleyman Özen, Cumhuriyet Savcısı Tayfun Uzundere, Denetimli Serbestlik Müdürü Cenk Arslan, kurum personelleri ve denetimli serbestlik kapsamında bulunan yükümlüler katılım gösterdi. 

Denetimli serbestlik yükümlülerinin fotoğraf sergisi Manisa'da açıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır

Manisa Fotoğraf Derneği Başkanı Nazmi Çaykara’nın sunumu yaptığı sergi Manisa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün hizmet binasında gezilebilecek. Denetimli Serbest yükümlülrt ile gerçkeleştririlen bu etkilnlikte asıl amaç yükümlülerin bakış açısını değiştirmek, onları topluma kazandırmak ve suç işlenmesinin önüne geçmek. Bu projenin koordinatörlüğünü serginin sunumunu yapan Manisa Fotoğraf Derneği Başkanı Nazmi Çaykara üstlendi. 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU