Partisinin grup toplantısında Bahçeli’ye seslenen Dervişoğlu, Bahçeli’nin Öcalan’ın TBMM’de konuşması gerektiğine dair yaptığı açıklamaya,’ "Öcalan’ı asamadınız ama bu milletin hayallerini astınız" diyerek kürsüden ip attı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kürsüden atılan ipi İYİ Parti’den istediği ve kendi makam odasına asacağı iddia edildi. 

Kürsüden ip attı! 

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu bugün grup toplantısında yaptığı konuşmada Bahçeli için çok sert ifadeler kullandı.  Dervişoğlu'nun gösterdiği en sert tepki ise kürsüden ip attığı bölüm oldu. İYİ Parti lideri, "Öcalan’ı asamadınız ama bu milletin hayallerini astınız" diyerek kürsüden ip attı.

Bahçeli ipi odasına asacak!

Son günlerde yaşanan olayların ardından BENGÜ TV’de yer alan iddialara göre MHP lideri, Dervişoğlu'nun attığı ipi İYİ Parti'den istedi. Bahçeli ipi makam odasına asacak.

Bahçeli partisinin grup toplantısında  terör hakkında konuştu Bahçeli partisinin grup toplantısında terör hakkında konuştu


Bahçeli ne dedi?

MHP Genel Başkanı Devlet, dün partisisin grup toplantında Türkiye gündemini sarsan açıklamalarda bulundu. Bahçeli, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için, "Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" çağrısında bulundu.

Bahçeli’nin bu çağrısının ardından birçok siyasi isimden tepkiler yükselmeye başladı. Bahçeli’nin açıklamasının ardından MHP üyeliklerinde istifalar meydana geldiği ileri sürüldü.

Kaynak: HABER MERKEZİ