polat çiftinin ardından fenomenler hakkında suç duyuruları artıyor. Sosyal medya fenomeni nevra bilem hakkında pek çok kişi dolandırıcılık iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. 

18 Eylül Çarşamba TV yayın akışı, 18 Eylül  Çarşamba TV'de neler var, Show TV, Kanal D, NOW TV, ATV, TRT1, TV8, Star TV 18 Eylül Çarşamba TV yayın akışı, 18 Eylül  Çarşamba TV'de neler var, Show TV, Kanal D, NOW TV, ATV, TRT1, TV8, Star TV


Show Haber'de yer alan bilgilere göre Sosyal medya fenomeni Nevra Bilem'in sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu reklamlarla takipçilerini dolandırdığı iddia ediliyor.

"Bu şahıs sadece parasına bakıyor"

 Bilem tarafından dolandırıldığını söyleyen bir kadın "Bir gün hikayesini gördüm. 'Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz' yazıyordu. Ben de şansımı denemek istedim ve butona bastım. 15 gün sonra aradığımızda olayın içinde bedava tatilin olmadığını ve devre mülk satmak istediklerini gördük. Bu şahıs sadece parasına bakıyor" dedi.

Tatil reklamından sonra mobilya reklamı paylaşımı yapan  Bilem mobilya alanların ödemeler için bir akrabasının hesabını gönderdiği iddia edildi.

"Sen neden kaynının hesabına attırıyorsun bu parayı?"
Dolandırıldığını söyleyen şahıs; "Bir firma sizinle anlaşma yapıyorsa paranın firmanın hesabına atılması lazım. Sen neden kaynının hesabına attırıyorsun bu parayı?" ifadelerini kullandı. 

Nevra Bilem tarafınan dolandırıldığını söyleyen kadın sadece kendisinin değil daha bir çok kişinin de dolandırıldığını ve Nevra Bilem hakkında suç duyurunda bulunduklarını söyledi 

Kaynak: MELİS BAYRAM