Koç (21 Mart- 19 Nisan)

Koçlar, liderlik etmek için doğmuşlardır. Zodyak’ın ilk işareti olan Koç, bir ‘’ilkdoğan’’ın sahip olacağı her özelliği bünyesinde barındırır. Mantıklı, kararlı ve başkalarının en iyi şekilde çalışmalarına yardımcı olan yardımsever kişilerdir. Koç egodan değil, iş birliğinden beslenir. Bu sebeple en iyi patron olma eğilimindedirler. Duygularını denklemden çıkartarak, mantıklı kararlar alabilirler. Ayrıca Koçlar son derece yaratıcı ve yenilikçi kimselerdir. En sıcak olmasa da en etkili liderlerdir.

Boğa (20 Nisan- 20 Mayıs)

Boğaların, vizyonları ile tam olarak hayal ettikleri gibi olmasını istedikleri şeyler çatışır ve son derece inatçıdırlar bu yüzden mikro-yönetici olma eğiliminde olurlar. Eğer bir grup veya takım için önemliyseniz, Boğa mutlaka bunu bilmenizi ve başarılarınızdan ötürü ödüllendirilmenizi sağlar. Boğalar harika destekçilerdir.

İkizler (21 Mayıs- 20 Haziran

İkizler, patronları, çoklu görevlerde oldukça başarılıdır. Onlar bir fikri hemencecik hayata geçirebilecek türde insanlardır. Her şeyde söz sahibi olmak isterler, etraflarına pozitif enerji saçarlar fakat olumsuz tarafı ise eğer İkizler bunalırsa bir anda güvenilmez ve aşırı dramatik bir kişiliğe dönüşürler.

Bahar dizisi ne zaman başlayacak? Bahar dizisi ne zaman başlayacak?

Yengeç (21 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeçler, sıcak, arkadaş canlısı ve insan odaklı patronlardır. Sizi önemserler, iyi hissetmeniz için uğraşırlar ve onlarla iletişim kurmak hiç zor değildir. Fakat yengeçler çok duygusal olduklarından bazen yönetmekte zorluk çekebilirler. Bu sebeple liderlik etmek yerine bir ekip içinde olduklarında daha iyidirler.

Aslan (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslanlar, baskın liderlerdir ve uzlaşmaktan her zaman memnun olmazlar. Eleştiriyi ve olumsuzluğu genellikle karakterlerine karşı yapılan hakaretler olarak algılarlar. Bu da onları çalışırken, geri bildirimde bulunmak için fazla korkutucu kılıyor. Aslan’ın yanında hata yapmaktan korkarsınız bu da verimsizdir çünkü iyi bir lider en azından denemenizi ve sonrasında beraber öğrenmenizi teşvik etmelidir. Zaten bu kadar egolu olan birine bir de liderlik gücü vermek iyi bir fikir değildir.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Başaklar, insancıldır. Amaç ile liderlik ederler. Başaklar harika patronlardır çünkü sadece çıkarlarını, karlarını ve şirketlerini geliştirmek için soğukkanlı ve çıkarcı hesaplar yapmazlar. Başaklar, insan çıkarlarına dair yatırımlar da yaparlar. Çalışırken akıllarında mutlaka daha büyük bir amaç ve hedef vardır. Potansiyel olumsuz sonuçlar üzerine fazla düşündüklerinden biraz temkinli ve riskten kaçınan kişiler gibi görünseler de aslında diğer insanların arzuladıkları hayatı inşa etmelerine yardımcı olma tutkusuyla tereddütlerinin üstesinden gelirler.

Terazi (23 Eylül- 22 Ekim)

Teraziler, harika patronlardır. Açık fikirli, adil ve ahlaki olarak doğru gördükleri şeyleri yapmaya eğilimli olan bu insanlara hemen hemen her zaman güvenebilirsiniz. Ancak çatışmadan hoşlanmazlar, bir dereceye kadar saygınlık ve üstünlük isterler. Saygısız insanlarla iyi geçinemezler. Teraziler, özellikle insanlığın iyiliği için daha büyük bir amaç doğrultusunda çalıştıklarında daha iyi liderler olarak öne çıkarlar.

Akrep (23 Ekim- 21 Kasım)

Akreplerle, birlikte çalışmak harikadır fakat onların altında değil. Doğal liderler değillerdir ve bazen önemli biri gibi görünme arzuları, en ufak hatalarınızı dahil abartmalarına neden olur. Akrepler, makul olmayan bir şekilde ne kadar ‘’özel’’ olduklarını ve ne kadar ‘’meşgul’’ olduklarını abartmaları ile ünlüdürler. Bunların da ötesinden Akreplerin karanlık bir tarafı vardır; sizden sıkılırlarsa arkanızdan konuşurlar ve size gıcık davranırlar.

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

Yaylar, harika patronlardır. Yaratıcılığa, kendini keşfetmeye ve her insanın potansiyelinin en üst seviyesinde olduğu zamanlarda en iyi şekilde çalıştıkları fikrine inanırlar. Kendiniz için öğrenmenizi, düşünmenizi ve kendi bağımsızlığınızı bulmanızı beklerler. Ayrıca işlerine son derece odaklı ve çok çalışkan kişilerdir.

Oğlak (22 Aralık- 19 Ocak)

Oğlaklar, bir yapıya bağlı kalabildikleri için harika patron olma eğilimindedirler. Yani bu her zaman neyle karşılaşacağının belli olduğu anlamına gelir. Gerçekçi bir planları olur ve ona daima uyarlar. Fakat konu yenilik yapmaya, değişikliğe veya yeni bir fikre geldiğinde pek de açık fikirli olmazlar. Her zaman kendi klasik metotlarını izlemek isteyeceklerdir. Bunun da ötesinde oğlaklar sürekli başkaları tarafından onaylanmak isterler bu sebeple kendi sezgilerini göz ardı etme eğiliminde olurlar.

Kova (20 Ocak- 18 Şubat)

Kovalar, Zodyak’ın en kötü liderleridir ve bu talihsiz bir durumdur çünkü aslında çok büyük potansiyele sahiptirler. Tamamen yeni fikirler, konseptler ortaya koyabilirler ve doğru ekip ve araçlarla da muazzam şeyler yaratabilirler. Fakat diğer insanlardan çok farklı düşündükleri için ilişki kurmaları, onları anlamaları zor oluyor.

Balık (19 Şubat- 20 Mart)

Balıklar, diğer insanları yönetebilmek için fazla hassas ve duygusaldır. Diğer insanlara kurallar koymanın ve onlarla ilgili beklentiye girmenin onları boğduğunu anlarlar. Derinden tutkulu oldukları şeylerle ilgili araştırma ve keşifler yapmak onlar için daha uygundur. Bu, Balıkların yönetme yeteneğinden yoksun oldukları anlamına gelmez sadece diğer burçların sahip olduğu liderlik niteliklerine sahip olmadıklarını gösterir.

[ilgili-haber=32247]