Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve hala en çok konuşulan diziler arasında olan Doktorlar’ın sevilen oyuncusu Yasemin Özilhan, son günlerde yaşadığı değişimler ile gündemde. 


Doktorlar dizisi ile hafızalara kazınan Yasemin Özilhan, oyunculuk kariyerini sonlandırırken Ünlü  iş insanı İzzet Özilhan ile hayatlarını birleştirmişti. Doktorlar dizisinden sonra uzun bir süre ortalıklara gözükmeyen Yasemin Özilhan, son zamanlarda aktif kullandığı sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar ile gündemde. Sık sık yaşadığı değişimleri ile gündeme gelen Yasemin Özilhan bu seferde sosyal medya da bir öğününü paylaştı. 

17 Ekim Perşembe TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV, TRT1 17 Ekim Perşembe TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW TV, TRT1

Fiziğine övgüler

Ekranlardan uzak bir hayat yaşayan ünlü isim son zamanlarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme geliyor. Doktorlar dizisinden sonra yaşadığı imaj değişikliği çokça konuşulan ünlü ismin fiziğine de yorumlar yağıyor. 


Bir  öğününe yorum yağdı

Son olarak sosyal medya hesabından bir öğünün paylaşan ünlü isim yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü ismin paylaşımına ‘kuş kadar yiyor’ gibi yorumlar geldi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ