Dolandırıcıların zaman zaman siyasilerin adını kullanarak vatandaştan para koparmaya yönelik girişimlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres Manisa oldu. Dolandırıcıların, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ile Genel Sekreter Burak Deste’nin adını kullanarak vatandaşlardan para talep ettikleri belirlendi. 


Dolandırıcılık olayının patlak vermesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı yapıldı. 

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


“ Değerli Yurttaşlarımızın Dikkatine! Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek ve Genel Sekreterimiz Burak Deste'nin ismi kullanılarak, telefonla ulaşılan kişilerden "bağış" adı altında para talep edildiği öğrenilmiştir. Açık bir dolandırıcılık girişimi olduğu tespit edilen bu tür eylemlere karşı duyarlı olunması önem arz etmektedir.Büyükşehir Belediyesi adına toplandığı iddia edilen bağışlarla ilgili herhangi bir sorumluluğumuz söz konusu değildir. Böyle bir durumla karşılaştığınız takdirde itibar etmemenizi ve kısa süre içinde emniyet güçlerine bilgi vermenizi rica ederiz.”

Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi Özgür Özel’in memleketi Manisa’ya kareli ceketiyle gelen Fidan acaba bir mesaj mı verdi? Hakan Fidan Cumhurbaşkanı gibi
Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU