İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir’deki yangın felaketine İBB İtfaiyesinin destek vermek için yola çıktığını açıkladı. 

İzmir’de bugün Karşıyaka’da başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızlı bir şekilde Bornova ve Bayraklı ilçelerine sıçrayan yangına İBB İtfaiye ekipleri destek için gidiyor. İzmir’de hızlı bir şekilde yayılan ve hala kontrol altına alınamayan yangınlar için Ekrem İmamoğlu sosyal medyasından paylaşım yaparak İBB İtfaiye ekiplerinin İzmir’e gideceğini açıkladı. Karşıyaka’dan yangından dolayı  87 ev ve 45 iş yeri boşaltıldı. Yangından 16 ev hasar gördü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale için İzmir’e doğru yola çıktığını açıklayarak;

Okul servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 8'i öğrenci 11 yaralı Okul servisi ile hafif ticari araç çarpıştı: 8'i öğrenci 11 yaralı

“İzmir Karşıkaya’da başlayıp yayılan yangını kaygıyla takip ediyoruz. Çanakkale’deki yangının söndürülmesinde görev alan İBB İtfaiyemiz şimdi İzmir’e doğru yola çıkıyor. Dileğimiz yangının bir an önce söndürülmesi. Geçmiş olsun İzmir” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ