Manisa’nın Yununsemre ilçesine bağlı 30 bin nüfuslu Muradiye Mahallesi hafta sonu elektriksiz kaldı. Her gün yaşanan kesintiler vatandaşları mağdur etti. 40 derece sıcaklıkla mücadele eden ve evlerinde hastaları olan vatandaşların Gediz AŞ.’ye tepkisi çok sert oldu. 

“Bizim ne bitmez çilemiz varmış”

Mahallede yaşayan bir vatandaş,

“Yeter artık her gün elektriklerin kesilmesinden suların kesilmesinden bıktık usandık. Bizim ne bitmez çilemiz varmış. Evimde benim hastam var. Bu nasıl bir sorunsuzluk. Yazıklar olsun sizlere. Bu sıcak havalarda bizi mağdur ettiniz” dedi.
 

“Ben örümde böyle bir işgüzarlık görmedim”

Elektrik kesintisine isyan eden bir diğer mahalle sakini de,

“Ben ömrümde böyle bir işgüzarlık görmedim. Haftanın her günü neredeyse bizim burada elektriklerimiz kesiliyor ve saatlere gelmiyor. Mahallemizin nüfusu 30 bin. Elektrik altyapısının kaldırmadığını söylüyorlar. O zaman gerekli işlemleri yapın. Biz sürekli mağdur olmak zorunda mıyız? İnsanların hastası var. Böyle iş mi olur” diye konuştu. 

“Bizimle dalga mı geçiyorlar”

Başka bir vatandaşta sitemini şu sözlerle dile getirdi:

“Faturaları bir gün geç ödeyine elektriklerimizi kesmesini biliyorlar. Ama iş hizmet yapmaya geldi mi yok. Bizimle dalga mı geçiyorlar. Bu sıcakta evin içinde pişiyoruz. Yazıklar olsun size. “

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi
Muhabir: ALİ GÖZEN