MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Kendisine sorulan 'Bir gün Galatasaray'ı çalıştırır mısın?' sorusuna verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.
Emre Belözoğlu, TRT Spor'da  yayınlanan 'Daha Daha' programına konuk oldu. Katıldığı programda galatasaray ve fenerbakçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

"GALATASARAY'I ÇALIŞTIRIR MISIN?"
Hayat ne getirir bilemeyiz. Ben Galatasaray'ın başında Okan Buruk'tan sonra Arda Turan, Selçuk İnan'ı görmek isterim. Onları oraya daha çok yakıştırırım. Bugünlere gelmemde en büyük vesile olan kulüp Galatasaray'dır. Orada beni yetiştiren hocalarım. Galatasaray, bana hakkı olan bir camiadır." 


"22 YAŞINDA ATLETİCO MADRİD'E GİTSEYDİM GERİ DÖNEZDİM"
"32 yaşında tanıştığım Atletico Madrid serüveniyle 22 yaşında tanışmış olsaydım, o zaman Türkiye’ye dönmezdim. 38 yaşına kadar rahatlıkla Avrupa’da oynayabilirdim."

"SON NEFESİME KADAR FENERBAHÇE"

Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler

"Türkiye'de bir gün büyük takım çalıştıracaksam Fenerbahçe olmasını isterim. Eğer olmazsa benim için hayatın sonu değil. En büyük hedefim teknik direktörlük hayatımın uzun bölümünü Avrupa'da geçirmek istiyorum. Fenerbahçe'nin ta kendisi olan oyunculardan biriyim. Son nefesime kadar Fenerbahçe."

Kaynak: Haber Merkezi