Türkiye’de 300’e yakın şubesi bulunan ve birçok vatandaş tarafından tercih edilen Köfteci Yusuf firması, ürünlerinde domuz eti kullandığına dair haberlerle gündeme bomba gibi düştü. 

Bursa'daki şubesinde hem köftesinde hem de dönerinde domuz eti kullanıldığı tespit edilen Köfteci Yusuf firmasına tepkiler yağdı. Tepki gösteren vatandaşların yanı sıra, firmanın açıklamasına hak verenler de oldu.

"Siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar"

Köfteci Yusuf firmasının sahibi Yusuf Akkaş’ın yaptığı açıklamalar dikkat çekti. İddiaları yalanlayan Yusuf Akkaş; "Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlar. Beni çok güçlü zannediyorlar ama benim o kadar gücüm olsaydı buradan numune de alınmazdı, alınan numuneler de böyle çıkmazdı." İfadelerini kullandı.

Yaptığı açıklamalarda söz konusu iddiaları reddeden Akkaş; "Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim" dedi.

Yusuf, daha güçlü olacaktır

Geçmişte Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı görevinde de bulunan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, gündeme bomba gibi düşen Köfteci Yusuf skandalı hakkında konuştu. 
Köfteci Yusuf'un sahibini yakından tanıdığını bildiren Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Köfteci Yusuf yakın köylümdür. Yıllardır güdümlü mafya grupları kendisine çökmek istediler. Benim KOM başkanlığım zamanında bakan Sadettin Tantan’ın direktifiyle bunu başaramadılar. Şimdi etkin siyasi destekli yapılar domuz eti kozunu oynadılar. Yusuf, daha güçlü olacaktır" dedi.

Öğretmenlik Mesleği Kanunu, TBMM'de kabul edildi Öğretmenlik Mesleği Kanunu, TBMM'de kabul edildi

1024Xauto


 

Kaynak: HABER MERKEZİ