2015 yılında NOW TV ekranlarında yayınlanan 'Sesi Çok Güzel' yarışmasında Sibel Can'ın keşfettiği Mutlu Kaya'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşım dikkat çekti. 

2015 yılında NOW TV'de yayınlanan ses yarışmasında Sibel Can'ı etkileyen ve Sibel Can'ın keşettiği Mutlu Kaya  o zamanlar hem sesi hem de güzelliği ile Türkiye'de tanınmaya başlamıştı. Ünlendikten sonra eski evgilisi tarafından darp edilerek başından vurulan Mutlu Kaya saldırı nedeniyle vücudunun bir çok yerini kullanmakta zorluk yaşıyor vezor zor duyulan bir sesle konuşuyor. 

Eski Sevgilisi Başından Vurdu! Sibel Can'ın Keşfettiği Mutlu Kaya'nın Son Paylaşımı Dikkat Çekti (2)

Mutlu Kaya hiçbir zaman pes etmediğini ve hayata tutunmak için elnden geleni yaptığı anları sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ile takipçileriyle paylaştı.  Mutlu Kaya bu zorluklarile baş ederken ablası Dilek Kaya'da sevgilisi tarafından öldürüldü. Acı dolu hayatına rağmen mücadeleyi asla bırakmayan Mutlu Kaya sosyal medya hesabından yaptığıpaylaşımlar ile de zaman zaman gündeme geliyor. 

Eski Sevgilisi Başından Vurdu! Sibel Can'ın Keşfettiği Mutlu Kaya'nın Son Paylaşımı Dikkat Çekti (3)

"Ben pes etmem"

Mutlu Kaya, instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Sezen Aksu'dan 'Son Bakış' şarkısını kullandı. Paylaştığı videoya "Yorulmuş olabilirim ama bu, pes ettiğim anlamına gelmez. Ben pes etmem." notu düşen Mutlu Kaya, takipçilerinden de 'Biz senin ne kadar güçlü olduğunu görüyoruz güzel kızım bu azimli duruşun sonuç verecektir Allah'ın izniyle' gibi yorumlar yağdı. 

Eski Sevgilisi Başından Vurdu! Sibel Can'ın Keşfettiği Mutlu Kaya'nın Son Paylaşımı Dikkat Çekti (1)

Polatların davasında savcı, ‘tutukluluk halleri devam etsin’ dedi Polatların davasında savcı, ‘tutukluluk halleri devam etsin’ dedi


 

Kaynak: HABER MERKEZİ