Küçük Sanayi Sitesi esnafına yeni bir sanayi kurmayı hedefleyen ve başkanlığını Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak’ın yaptığı S.S Manisa Sanayiciler ve Meslek Odaları Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi çalışmalarına başladı.
Yönetimde kendisinden başka Manisa Sanatkârlar Odası Başkanı Halil Kırlı’nın da olduğunu ve kurucu başkan olduğunu vurgulayan kooperatif başkanı Zeki Apak, başkanlık görevini devir aldığını kaydetti.
Muradiye OSB Başkanı Osman Kıvırcık’ın kooperatife ve esnafa büyük destekleri olacağını söyleyen Başkan Apak,

“Kuruluşumuzda emeği geçen Halil Kırlı başkanımıza yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bunun başkanlığını Halil abimiz bize devretti. Biz de bu görevi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Yeni sanayi sitesini esnaflarımıza kazandırmak için Muradiye OSB başkanımız Osman Kıvırcık’ın önderliğinde küçük sanayi esnafımıza dükkânları kazandıracağımıza inanıyoruz ve bunun içinde çalışıyoruz.  Bu kapsamda milletvekillerimizle de görüşüyoruz, desteklerini alıyoruz. Bundan sonra Büyükşehir, Yunusemre Belediyesi’yle de görüşmeleri yapıp Küçük sanayi sitesini kurmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Şu anda 19 kurucu üyemiz var. Tabi kî yerimizi bulduğumuzda da ortaklarımız artacak. Henüz yeni kurulduk. Osman Başkanımız bize yardımcı oluyor. İnşallah çok yakında bu sanayi sitesini esnaflarımıza kazandıracağız” dedi.

Alaşehir’de icradan satılık daire! Alaşehir’de icradan satılık daire!
Muhabir: TURGAY DUYAR