Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Diyarbakır’da kaybolan ve 19 ünlük arama çalışmalarından sonra cansız bedeni bulunan Narin’in cinayeti hakkında açıklama yaptı. Geçtiğimiz aylarda ilk çocuğunu kucağına alan Ezgi Mola, Narin’in cinayetine isyan etti. 

Kızılcık Şerbeti yeni sezonuyla başlıyor Kızılcık Şerbeti yeni sezonuyla başlıyor

Bir mekan çıkışı gazetecilere röportaj veren ezgi Mola, 19 günün ardından yapılan arama çalışmalarında cansız bedeni bulunan Narin cinayetiyle ilgi isyan etti. Ezgi Mola, bir çuvalın içinde ölü olarak bulunan Narin’in cinayete kurban gitmesine isyan ederek, tabutunun üzerine gelinlik yerine önlük ve oyuncak konulması gerektiğini açıkladı. Mola’nın açıklamalarına takipçilerinden destek yağdı. 

“Narin’i  gelin olarak hayal etmeleri berbat”

Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mola, Narin2in cinayeti hakkında açıklama yaptı. Narin’i gelin olarak hayal etmelerini berbat bulduğunu söyleyen Ezgi Mola;

"Bunun sebebi olan herkesin, göz yumanların, ortağı olanların da Allah belasını versin. Ayrıca o tabutun üzerine o duvak yerine önlük oyuncak koymaları gerekirdi. O küçücük çocuğu gelin olarak hayal etmelerini de berbat buluyorum. İnşallah adaletin yerini bulduğu bir ülkemiz olur" diyerek isyan etti. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ