Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Manisa’da partisinin yeni il binasının açılışını gerçekleştirdi. Manisa Valiliği’nin karşısında bulunan il başkanlığının açılışına, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay da katıldı.  Programda açıklamalarda bulunan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye’de büyüyen en hızlı siyasi partinin YRP olduğunu söyledi.

Fatih Erbakan Manisa Konuştu “Üye Sayımız Katlanarak Artıyor” (5)

“Kurtuluşun adresi ‘Millî Görüş’ olarak görülüyor”

Manisa'da bir siyasi partinin bulunabileceği en merkezi yerde il binasının kurulduğunu belirten YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan,

“Manisa'nın ilçelerinde halkımızla buluşma programlarını gerçekleştiriyoruz. Selendi, Demirci, Kula ve Ahmetli ilçelerinde halkımızla, esnafımızla buluştuk. Manisa merkezde esnafımızla buluştuk. Bütün bu buluşmalarımız, bu programlarımız çok açık bir gerçeği ortaya koyuyor. Halkımız, ‘artık değişimin zamanı geldi’ diyor. Kurtuluş istiyor. Bu kurtuluşun adresi olarak Milli Görüş'ü Yeniden Refah Partisi’ni görüyor. 31 Mart seçimlerinin hemen öncesinde başlayan çok hızlı bir yükseliş yaşayan Yeniden Refah Parti’miz için seçimlerden sonra ivmesi artarak devam ediyor. Halkımızın ilgisinden teveccühünden dolayı esnafımızı ziyaret etmek sokaklarda, kaldırımlarda yürümekte zorlanıyoruz. Ziyaret için girdiğimiz pazar yerlerinden büyük ilgi ve teveccüh nedeniyle çıkmakta zorlanıyoruz. Bu gerçeği teyit eden bir diğer husus da üye sayımızın seçimden sonra da seçim öncesinde olduğu gibi katlanarak artıyor oluşunu belirtmek istiyorum” diye konuştu. 

Fatih Erbakan Manisa Konuştu “Üye Sayımız Katlanarak Artıyor” (3)

“İktidar gücünü arkamıza almadan oylarımızı artırdık”

Yıl sonuna kadar 1 milyon üye hedeflediklerini ifade eden Fatih Erbakan,

“Sahada gördüğümüz gerçek Manisa'da da tüm Türkiye'de de karşı karşıya kaldığımız bu büyük teveccüh ve heyecan dalgası, bizim en kısa zamanda 1 milyon üye hedefine ulaşacağımızı gösteriyor. Bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum. Yeniden Refah Partimiz Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir. Türkiye siyasetinin yıldızıdır. İşte bunu girmiş olduğumuz iki ayrı seçimde de gösterdik. Yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen, iktidar gücünü kamu kaynaklarını arkamıza almamamıza rağmen medya gücünden mahrum olmamıza rağmen dış güçlerin, rüzgâr estirmeler, politik patronlarının desteği, bunların hiçbiri olmadığı halde girdiğimiz seçimde 1 buçuk milyonun üzerinde oy ile 5 milletvekili çıkarmaya hak kazandık. Arkasından 31 Mart'ta aradan bir sene dahi geçmeden oylarımızı yüzde 100’ün üzerinde arttırdık. 3 milyonun üzerinde çıkarttık. Yüzde 2.86’dan yüzde 7’ye çıkarttık. 31 Mart seçimlerinde 11 ay gibi kısa bir sürede yüzde 100’ün üzerinde oylarını arttıran Türkiye siyasetinin yıldızı, Türkiye siyasetinin en hızlı büyüyen partisi Yeniden Refah Partisi olmuştur. Milletimiz teveccüh gösteriyor” şeklinde konuştu. 

Fatih Erbakan Manisa Konuştu “Üye Sayımız Katlanarak Artıyor” (2)

“Millî Görüş ile ‘Refah’la kurtaracağız”

Yoksulluk sınırının altında vatandaşların geçinmek zorunda kalmayacağını ileri süren Erbakan, son olarak şunları söyledi:

“Nasıl yapacağımızı ortaya koyuyoruz. Formülünü gösteriyoruz. Hesabını ortaya koyuyoruz hem de geçmişten referans gösteriyoruz. Bu anlattıklarımızın aynısını Erbakan Hoca yaptı. Hortumlarını kesti. İsrafı önledi. Milli kaynak paketleriyle kaynak üretti. Denk bütçeyi havuz işlemini yaparak faize giden milyarlarca doları kurtardı. Bütün bu imkanlarla işçiye, memura, emekliye, tarihte görülmemiş maaş zamlarını yaptı. Çiftçinin taban fiyatlarına, alım fiyatlarına tarihte görülmemiş artışları gerçekleşti. Onun için biz Yeniden Refah Partisi olarak ‘yapacağız, edeceğiz’ demiyoruz, ‘Yaptık, yine yaparız Allah'ın izniyle’ diyoruz. İş bitirme belgelerimizle referanslarımızla milli kaynak paketleri kitabı 81 ilimize yüzlerce refah projesi kitabımızda ve söylediğim gibi Allah rızası için çalışan kadrolarımızla geliyoruz. Geleceğiz ve bu milleti, bu sıkıntılardan, Millî Görüş ile ‘Refah’la kurtaracağız. Bu vesileyle Şehzadeler şehri Manisa’mızda Yeniden Refah Partisi’ne yakışır, Manisa’mıza yakışır bu il binamızın açılışını yaptığımız için bir kez daha Allah'a şükür ediyoruz.” 

Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanı Camcı partisinden istifa etti Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanı Camcı partisinden istifa etti

Fatih Erbakan Manisa Konuştu “Üye Sayımız Katlanarak Artıyor” (1)

 

Muhabir: ALİ GÖZEN