A Milli Kadın Voleybol Takımımız Olimpiyat çeyrek finalleri için bugün saat 10.00’da Dominik Cumhuriyeti  ile karşılaştı. 
İlk maça göre farklı bir 6 ile sahaya çıkan Filenin Sultanları uzun zamandır sakatlıklar ile boğuşarak 2 ay boyunca sahalardan uzak kalan Zehra Güneş, Dominik Cumhiriyeti maçı ile sahalara geri döndü. 

Başkan Yıldız ve Bezci, altyapı antrenörleri ile görüştü Başkan Yıldız ve Bezci, altyapı antrenörleri ile görüştü


İlk sette takım hataları ile geriye düşen Filenin Sultanları, oyun içerisinde kalmakta zorlanarak Olimpiyatlarda çıktığı 2’nci maçın ilk setini 21-25 kaybetti.


2’nci sette Melissa Vargas rüzgarı

İlk seti kaybettikten sonra ikinci sete hırs ile başlayan Filenin Sultanlarında Milli Pasör Çaprazı Melisa Vargas 10 sayı ile setin ve takımın en skorer ismi oldu. Vargas’ı, Kaptan Eda Erdem Dündar 8 sayı ile takip ederek 2’nci setin kazanılmasında büyük rol oynadı. Filenin Sultanları Dominik karşısında 2’nci seti 25-18 kazanarak setlerde durumu 1-1 getirerek maça tutundu. 


2’nci seti kazanan Filenin Sultanları, güzel oyunu devam ettirerek, Dominik Cumhuriyeti karşısında baskın oyunu ile 3’üncü seti 25-22 alarak setlerde 2-1 öne geçti. Çeyrek Final yolunda büyük adım atan Filenin Sultanları için tamam mı devam mı maçı olan 4’üncü sette A Milli Kadın Voleybol Takımımız Dominik’i 3-1  mağlup ederek Olimpiayatlar'da 2'de 2 yaparak çeyrek finale yükseldi.  


 

Kaynak: HABER MERKEZİ