Gediz Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre bugün Demirci, Kırkağaç, Salihli ve Selendi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Demirci

Manisa Demirci’de yaşanacak olan elektrik kesintisi saat 9.00’da başlayıp 15.00’da bitmesi planlanıyor. Yaşanacak olan bu kesintinin planlı olduğu açıklanırken kesintiden Demirci’nin sadece bir bölgesi etkilenecek denildi.

Gediz elektriğin şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintisini Bahçeler ( 2. Boyahane Sk. 1. Tamirhane Sk. ERSİN FABRİKA ) oluşacağı belirtildi.

27

Kırkağaç

Manisa Kırkağaç ilçesinde yapılan çalışmalar kapsamında elektrik kesintisi Şair Eşref ( 62. Sk. 91. Sk. 85. Sk. 79 EDİPBAYAT Sk. ) oluşacağı açıklanırken kesinti hakkında Şu detaylar verildi:

Gediz elektrik tarafında planlı olan şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında saat 9.00’da başlayıp saat 15.00’da biteceği hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu bilgilendirmede Şair Eşref elektrik kesintisi yaşayacağına değinildi.

Salihli

Manisa’da elektrik kesintisine maruz kalacak bir başka ilçe ise Salihli olduğu açıklanırken şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında saat 10.00’da başlayıp 12.00’da bitecek olan çalışmanın 2 saat süreceği açıklandı.

Yapılan açıklamada ise Gediz Elektrik çalışmalarından etkilenecek olan bölge ise Kale olduğu belirtildi.

23

Saruhanlı’da bisiklet turu düzenlendi Saruhanlı’da bisiklet turu düzenlendi

Selendi

Manisa Selendi ilçesinde Gediz Elektrik tarafından şebeke yenileme ve bakım çalışmaları yapılacak. Gerçekleşecek olan bu çalışmalar kapsamında 2 bölge 6 saat elektriksi kalacağı açıklandı.Gediz Elektrik tarafından yapılan açıklamanın detayları şu şekilde:

Manisa Selendi ilçesinde saat 10.00’da başlayıp 16.00’da bitmesi hedeflenen şebeke yenileme ve bakım çalışmaları kapsamında Halılar ve Kınık elektrik kesintisi yaşayacak.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU