İlçede 1 Eylül’de başlayacak Tarım Fuarı 6 Eylül Gölmarmara’nın kurtuluş gününe kadar devam edecek.

MASKİ, Selvilitepe'de mahalleliyi dinledi MASKİ, Selvilitepe'de mahalleliyi dinledi

Gölmarmara Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Tarım Fuarı 1-6 Eylül günleri arasında 6 Eylül Parkı’nda tarım aletleri sektöründe önde gelen firmaları ile bir araya getirerek, ziyaretçilerine yenilikçi ürünlerle tanışma fırsatı sunuyor.

Bir ilke imza atarak kurtuluş haftamıza özel Tarım Fuarı düzenliyoruz diyen Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan,

“Bereketli toprakları, yüksek üretim gücü ve ürün çeşitliliği ile nüfusunun büyük kısmı tarımla geçinen bir ilçeyiz. Bu yıl Belediye olarak bir ilke imza atarak kurtuluş haftamıza özel Tarım Fuarı düzenliyoruz. Modern tarım teknolojilerini kullanmak, bilinçli yatırım yapmak, toprağa doğru uygulamalar tarımda verimi arttıran en önemli etkenlerdir.

Biz de üreticimizin son üretilen makinaları yakından görmelerine imkân vermek ve sektördeki yenilikleri yakından takip etmelerini sağlamak amacıyla bu fuarı düzenliyoruz. Ayrıca firma yetkilileri ile birebir görüşme olanağının hem çiftçilerimiz ve hem de tarım sektörünün paydaşları için yararlı olacağı kanaatindeyiz. 1-6 Eylül günleri arasında gerçekleşecek fuarımıza tarım makinaları üretici firmalarıyla tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.

Muhabir: ELİF YILDIRIM