MİT'ten Kuzey Irak'ta operasyon! PKK/KCK'lı terörist Halil Yiğit öldürüldü MİT'ten Kuzey Irak'ta operasyon! PKK/KCK'lı terörist Halil Yiğit öldürüldü

Gördes’te 14 Ağustos Çarşamba günü sebebi belli olmayan neden çıkan yangında 6 köy ve 1440 vatandaş güvenli bölgelere tahliye edildi.

Gördes’te Yangın Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor (1)

Yangının 4. gününde Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Manisa Valisi Enver Ünlü, yangın alanlarında incelemeler yaptı.

Yangın söndürme çalışmaları gece boyunca devam ederken Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ve Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri alanda gelişmeleri yakından takip etti.

Gördes’te Yangın Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor (2)

Gördes yangını hakkında bilgi veren Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk,

“Manisa'nın Gördes ilçesinde Çarşamba günü başlayan ve rüzgarın etkisiyle Salihli ilçesine sıçrayan orman yangına müdahaleler, havadan ve karadan olmak üzere tüm hızıyla sürdürülüyor.

Yangının yerleşim yerlerini tehdit etmesi sebebiyle AFAD, Jandarma ve Polisimizin koordinesinde; Karayakup Köyü, Yeniköy Mahallesi, Kale Mahallesi, Kemer Mahallesi, Kurttuhan Mahallesi ve Hacıhıdır Köyünden vatandaşımız olmak üzere toplam 1.440 vatandaşımız tahliye edildi.

Hiçbir vatandaşımızın canına zarar gelmeden yangını kontrol altına almak için seferberlik devam ediyor” şeklinde konuştu.

Gördes’te Yangın Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor 

Muhabir: ALİ GÖZEN