Gördes, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Zakkum konseri ile büyük bir coşkuyla kutladı. Alternatif rock müzik grubu Zakkum, sevilen şarkılarını Gördesliler için seslendirdi. Gördesli vatandaşlar büyük ilgi gördü.

Zakkum (9)

Gördes Bülent Ecevit Kültür, Sanat ve Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen konsere, Gördes Kaymakamı Sercan Sakarya, Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın ve meclis üyeleri de katıldı. Konser sonunda Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Zakkum grubuna çiçek ve hediyeler takdiminde bulundu.

Soma’da yemek yarışması düzenlendi Soma’da yemek yarışması düzenlendi

Zakkum (1)

Başkan İbrahim Büke, yaptığı açıklamada, bu özel geceyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in destekleriyle düzenlediklerini belirterek, Zeyrek’e teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın ise konuşmasında, Gördes’in milli mücadeledeki önemli kahramanlarına vurgu yaptı. Kurtuluşun coşku ve gururla kutlandığını belirtti. Aydın, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Şehit Makbule Hanım ve Hacı Ethem Büke gibi kahramanları saygıyla andıklarını dile getirdi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU