Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Göktaş, Manisa’da görme engellilere yönelik açılan yüzme kursları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Görme Engelli Minikler Yüzme Öğreniyor (6)

Manisa’da görme engelli miniklere yönelik yüzme kursları devam ederken Başkan Göktaş,

“Kulübümüzün lisanslı görme engelli minik yüzücüleri için olimpik havuzda yüzme kursu düzenledik,  haftada iki gün Salı ve Cuma günleri düzenli yüzme dersi aldırıyoruz, genel olarak on yaş altı olan görme engelli 12 sporcumuz bu şekilde antrenman yapmayı sürdürürlerse gelecekte büyük başarılar kazanacaklarına inanıyorum” ifadeleri kullandı.

Görme Engelli Minikler Yüzme Öğreniyor (4)

Miniklerin aynı zamanda derslerinde başarılı olduklarının altını çizen Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Göktaş,

Silahlı saldırı girişimi sonrası eğitimciler tek ses oldu Silahlı saldırı girişimi sonrası eğitimciler tek ses oldu

“Spor ile görme engelli çocuklarımız hem beden sağlıklarını koruyorlar, hem sosyalleşiyorlar hem de profesyonel sporcu olmak için hazırlanıyorlar. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne de teşekkür ederim. Görme engelli minik yüzücülerin daha kolay havuza erişebilmeleri için düzenli servise ihtiyaçları belediyelerden talep ettik” dedi.

Görme Engelli Minikler Yüzme Öğreniyor (5)

Spora ilgisi olan tüm engelli vatandaşları davet eden Başkan Mehmet Göktaş,

“Spor kulüplerimiz her türlü imkana sahip. Spor yapmak isteyen engellilere istedikleri gibi kurs açabiliriz. Kulüp olarak görme engellilere maddi ve manevi destek olabilirler” şeklinde açıkladı.

Görme Engelli Minikler Yüzme Öğreniyor (3)

Görme Engelli Minikler Yüzme Öğreniyor (2)

Muhabir: ELİF YILDIRIM