Başkan Balaban’dan İsrail’e kınama Başkan Balaban’dan İsrail’e kınama

Zeyrek yaptığı açıklamada ülkemizde siyasetin hiçbir zaman bu kadar aşağılık olmadığını söyleyerek:

 ‘Türkiye’de siyaset hiçbir zaman bu kadar aşağılık yapılmamıştı. Hiçbir değer, siyaset uğruna bu kadar yok edilmemişti. Ahlak bu derece ortadan kalkmamıştı. ’ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek Şehzedeler Belediye Başkanı Gülşah Durbaya destek çıktı.

Olaya ilişkin açıklama yapan Zeyrek sözlerine söyle devam etti:

‘Kişisel hırs, siyasi ikbal uğruna yol arkadaşımız, sevgili dostumuz Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’a atılan iftira, “rakiplerimizin” düştüğü seviyeyi gösteriyor.
Biz sevgili başkanımızın sağlığı için kaygılanırken bu aşağılık iftira ile karşı karşıya kaldık. 76 yıl sonra Manisa’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağının dalgalanmasını, Şehzadeler’de 36 yaşında kadın Belediye Başkanının kazanmasını hazmedemeyenler bel altı iftiralarla, çamur atarak rövanş almaya çalışıyor.Önceliğimiz elbette sevgili Gülşah Başkanımızın sağlığı. Ama kimse unutmasın; ne Genel Başkanımız Özgür Özel, ne Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay, ne İl Başkanımız İlksen Özalper ne de ben bir adım geri atmayacağız, bir kelime eksik konuşmayacağız.Bu siyaset dilini dün reddettik, bugün reddediyoruz yarın da reddedeceğiz. Her zaman karşısında olacağız. Halkımızı da bu saldırılara karşı tavır almaya davet ediyoruz.’

Muhabir: ELİF YILDIRIM