Sık sık yarışmacıları ve soruları ile gündem olan Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster’in dün yayınlanan bölümündeki soru ve yarışmacının cevabı sosyal medyayı salladı.


Son zamanlarda sunucu değişikliği ile gündem olan ünlü program, dün akşam yayınlanan yeni bölümü e sosyal medya da zirvedeki yerini almayı başardı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümde, 300 bin TLlk soruya ulaşmayı başarı.

Ezgi Mola'dan Narin cinayetine tepki! "Allah belalarını versin" Ezgi Mola'dan Narin cinayetine tepki! "Allah belalarını versin"

300 bin TL'lik soruya geldi

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyan Üstün Yılaz’ sorulan , petrol sorusu  ve Yılmaz’ın verdiği cevap ise izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.   Yarışmada 200 bin TL’lik "Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi"nin son cümlesinde hangi kelime yer alır?” sorusuna doğru cevap vererek 300 b in TL değerindeki soruyu açmayı başaran Yılmaz, bir sonraki soruda ise takıldı. 

Yarışmaya veda etti

300 bin TL değerindeki "Hangisinin bilinen petrol rezervi diğer üçünün bilinen petrol rezervinin yaklaşık iki katıdır?" sorusu karşısında uzun süre düşünen Yılmaz, soruya yanlış cevap vererek yarışmadan 50 bin TL para ödülü ile ayrıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ