Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları

Koç burcu 4 Ekim günlük yorum

Duygusal manada hassas bir dönemde olabilirsiniz. Bu hassas dönemi sevdiğiniz insanların size verdiği destekle atlatacaksınız gibi duruyor. Yoğun bir gün geçirebilirsiniz.

Koç

Boğa burcu 4 Ekim günlük yorum

Tatil planı yapabilirsiniz. Kafanızı dağıtmak için farklı deneyimler elde etmek size iyi gelebilir. Çokça çaba sarf edeceğiniz bir iş planı sizi bekliyor olabilir.

Boğa

İkizler burcu 4 Ekim günlük yorum

Çalışma hayatınızdaki belirsizlikler sizi yorabilir. Sorumluluklarınızın artmasıyla birlikte stresiniz de artacak gibi duruyor. Sakinleşip durulmaya ihtiyacınız olabilir.

Ikizler

Yengeç burcu 4 Ekim günlük yorum

Aşk hayatınızdaki çalkantılar sizi yorabilir. İkili ilişkilerinizde karşı tarafı da dinleyip empati kurmakta fayda var. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz ancak isteksiz tavırlarınız göze batıyor olabilir. Sevdiğiniz işi yapmak size iyi gelecektir.

Yengeç

Aslan burcu 4 Ekim günlük yorum

Verdiğiniz sözleri geride bırakıp olmak istemediğiniz biri gibi davranıyor olabilirsiniz. Tutarsız davranışlarınız çevrenizdekilere rahatsızlık veriyor olabilir. Ailenizin kısıtlamaları sizi rahatsız edebilir.

25 Eylül günlük burç yorumları 25 Eylül günlük burç yorumları

Aslan

Başak burcu 4 Ekim günlük yorum

Yakın çevrenizdeki birtakım olaylar sizi de etkileyebilir. Ancak sizden kaynaklanmayan olaylarda kendinizi suçlamanız size iyi gelmeyecektir. Aldığınız kararlar ilerleyen zamanlarda farklılık gösterebilir.

Başak (1)

Terazi burcu 4 Ekim günlük yorum

İşlerinizdeki karışıklık sizi sıkıştırabilir. Yardım almanız gereken durumlar olabilir. Maddi açıdan zorlanabileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var.

Terazi

Akrep burcu 4 Ekim günlük yorum

İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Huzurunuzu kaçırabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ön planda olmaktan kaçınabilirsiniz. Hiç tanımadığınız bir insan hayatınızı etkileyebilir.

Akrep

Yay burcu 4 Ekim günlük yorum

Maddi açıdan rahatlama yaşayabilirsiniz. Sıkıntı yaptığınız konularda rahatlama yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki bağlar güçlenebilir. İş değişikliği yaşayabilirsiniz.

Bir Başlık Ekleyin (1)

Oğlak burcu 4 Ekim günlük yorum

Sorumluluk aldığınız konular sizi zora sokabilir. Yoğun bir gün olabilir sizin için. Ailenizin baskısını üzerinizde hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha çok iletişim kurmaya özen göstermelisiniz.

Oğlak

Kova burcu 4 Ekim günlük yorum

Yorgun ve stresli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fevri tepkileriniz insanları rahatsız ediyor olabilir. Daha sakin olmanız size ve sevdiklerinize iyi gelecektir.

Kova

Balık burcu 4 Ekim günlük yorum

Duygusal kişiliğiniz sizi çok fazla strese sokuyor olabilir. Arkadaşlarınıza karşı alınganlığınız size zarar verebilir. Daha çok kalbinizle değil de mantığınızla düşünmelisiniz. 

Balık

Kaynak: HABER MERKEZİ