Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları

Koç burcu 8 Ekim günlük yorum

Maddi konuda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Akrabalarınızla aranızda problemler yaşanabilir. Bugün seyahate çıkabilirsiniz.

Koç

Boğa burcu 8 Ekim günlük yorum

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Maddi açıdan zorlanabilirsiniz. Aileniz sizle bu konu hakkında konuşabilir.

Boğa

İkizler burcu 8 Ekim günlük yorum

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. İşle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizle iş konusunda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Ikizler

Yengeç burcu 8 Ekim günlük yorum

Eşinizden sağlık konusunda destek alabilirsiniz. Mevsim geçişlerinden dolayı soğuk algınlığı yaşayabilirsiniz. Bolca vitamin tüketmeyi ihmal etmeyin.

Yengeç

Aslan burcu 8 Ekim günlük yorum

Harcamalarınızdaki orantısızlığa planlama yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır bastırdığınız duygularla yüzleşebilirsiniz.

Aslan

Başak burcu 8 Ekim günlük yorum

Maddi konularda hiç zorlanmayacağınız bir dönemdesiniz. Ailenizle toplanıp muhabbet ettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Pozitif bir gün sizi bekliyor.

Başak
Terazi burcu 8 Ekim günlük yorum

Kariyerinizde yeni bir dönem başlıyor. Bu zorlu süreçte aileniz ve arkadaşlarınız size destek olabilir. Uzun bir seyahate çıkabilirsiniz. Hayli iddialı lezzetli akşam lazanyası yemek için güzel bir gün olabilir. 

Terazi

Günlük burç yorumları Günlük burç yorumları

Akrep burcu 8 Ekim günlük yorum

Aşk hayatınızdaki olumsuzluklar sizi üzebilir. Yakın olduğunuz bir arkadaşınıza maddi anlamda yardımcı olabilirsiniz.

Akrep
Yay burcu 8 Ekim günlük yorum

Ailevi sorumluluklar sizi yorgun hissettirebilir. Aldığınız sorumluluklar size ağır gelmiş olabilir. Stresli bir dönemdesiniz. Ailenizle ve eşinizle aranız gayet iyi.

Bir Başlık Ekleyin (1)
Oğlak burcu 8 Ekim günlük yorum

Yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Köşenize çekilip dinlenmek sizi iyi hissettirebilir. Arkadaşlarınızdan destek alacağınız bazı konular olabilir.

Oğlak
Kova burcu 8 Ekim günlük yorum

Çevrenizdeki insanlarla bazı tatsız olaylar yaşayabilirsiniz. Sizin hakkınızda konuşan ancak yüzünüze gülen insanlar olabilir. Çevrenize karşı dikkatli olmalısınız.

Kova

Balık burcu 8 Ekim günlük yorum

Dinlenip kabuğunuza çekilmek size iyi hissettirebilir. Çok fazla düşünmenin sizi kötü bir duruma soktuğunu bilmelisiniz. Ailenizle bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Balık

Kaynak: HABER MERKEZİ