Burçların olumsuz yanları: 12 burcun bilinmeyen yönleri Burçların olumsuz yanları: 12 burcun bilinmeyen yönleri

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları
 
Koç burcu 16 Ekim günlük yorum

Bugün yeni sosyal bağlantılar kurabilirsin. İşle ilgili önemli adımlar atabileceğin bir gün olabilir. Eğlenceli bir gün olacak. Arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin.

Koç-1

Boğa burcu 16 Ekim günlük yorum

Bugün senin için olumsuz durumlar yaşanabilir gibi duruyor. Hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışmalısın. Geçmişe dönük yapılan hataları telafi etmek mümkün değil bu yüzden üzerinde düşünmen sana zarar verebilir.

Boğa-1

İkizler burcu 16 Ekim günlük yorum

Yeteneklerini geliştirmek adına hobilerine tekrardan yönelebilirsin. Arkadaşlarınla bol keyifli sohbet edeceğin bir gün olabilir. Sağlığına daha çok dikkat etmeli ve egzersiz yapmalısın.

Ikizler-1

Yengeç burcu 16 Ekim günlük yorum

Yalnız kalmaya ihtiyacın olabilir. Bugünlerde yoğun iş temposu seni yormuş olabilir. Sanatsal bir aktivite seni kendine getirebilir. Keyifli ve bolca dinlenmeli bir gün seni bekliyor.

Yengeç-1

Aslan burcu 16 Ekim günlük yorum

Bugün senin için pozitif bir gün olacak gibi gözüküyor. İş yerindeki problemlerine daha çok odaklanmalısın. Ailenle vakit geçirebilirsin.

Aslan-2

Başak burcu 16 Ekim günlük yorum

Bugün arkadaşlarına vakit ayırabileceğin bir gün olabilir. Geçmişe dönük problemleri düşünebilirsin. Yoğun bir gün seni bekliyor.

Başak-2

Terazi burcu 16 Ekim günlük yorum

Bugünlerde seyahat planı yapabilirsin gibi gözüküyor. Gezmek ve sosyalleşmek sana iyi gelebilir. Hobilerine yönelebilirsin.

Terazi-1

Akrep burcu 16 Ekim günlük yorum

Bugün iş yerinde sıkıntılı bazı durumlar yaşayabilirsin. Ancak stresle baş etmekte usta olduğundan bunun da üstesinden gelmek kolay olacaktır. Yoğun bir gün olabilir.

Akrep-1

Yay burcu 16 Ekim günlük yorum

Bugün dinlenmeli ve kendine vakit ayırmalı bir gün geçirebilirsin. Kitap okumak ve sakin müzikler dinlemek sana iyi gelebilir.

27

Oğlak burcu 16 Ekim günlük yorum

İçsel huzur arayışında olabilirsin; meditasyon veya doğa yürüyüşleri sana iyi gelebilir. Sanatsal yeteneklerini sergilemek için harika bir zaman; yaratıcılığını kullanarak kendini ifade edebilirsin.

Oğlak-1

Kova burcu 16 Ekim günlük yorum

Arkadaşlarınla kaliteli vakit geçireceksin gibi gözüküyor. Akademik anlamda başarılı projelerde yer alabilirsin. Fırsatlar için dikkatli olman gerekir.

Kova-1

Balık burcu 16 Ekim günlük yorum

Maddi anlamda harcamalarına dikkat etmelisin. İş yerinde yeni fikirlerini hayata geçirmek için fırsat bulabilirsin. Yoğun bir gün seni bekliyor. 

Balık-1

Kaynak: HABER MERKEZİ