Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları
 
Koç burcu 19 Ekim günlük yorum

Haftanın altıncı gününün vermiş olduğu tatlı yorgunluğu atma vakti. Bolca dinlenerek keyif yapmalısın. Şarj olmak sana iyi gelecektir.

Burçların genel özellikleri Burçların genel özellikleri

Koç-1

Boğa burcu 19 Ekim günlük yorum

Şu sıralar çok sinirli ve stresli gözüküyorsun. Sakinleşip kafanı toparlamaya ihtiyacın olabilir. Uzunca yürüyüş yapmak sana iyi gelecektir.

Boğa-1

İkizler burcu 19 Ekim günlük yorum

Yeni insanlarla tanışmak veya eski arkadaşlarınla bir araya gelmek için harika bir gün. İletişim becerilerin parlayabilir, bu da iş veya özel hayatında fayda sağlayabilir. Duygusal olarak daha duyarlı hissedebilirsin; bu nedenle, hislerini ifade etmekte zorlanmamalısın

Ikizler-1

Yengeç burcu 19 Ekim günlük yorum

Bugün senin için pozitif bir gün olacak gibi gözüküyor. İş yerindeki problemlerine daha çok odaklanmalısın. Ailenle vakit geçirebilirsin.

Yengeç-2

Aslan burcu 19 Ekim günlük yorum

Yalnız kalmaya ihtiyacın olabilir. Bugünlerde yoğun iş temposu seni yormuş olabilir. Sanatsal bir aktivite seni kendine getirebilir. Keyifli ve bolca dinlenmeli bir gün seni bekliyor.

Aslan-2

Başak burcu 19 Ekim günlük yorum

Bugünlerde seyahat planı yapabilirsin gibi gözüküyor. Gezmek ve sosyalleşmek sana iyi gelebilir. Hobilerine yönelebilirsin.

Başak-1

Terazi burcu 19 Ekim günlük yorum

Bugün arkadaşlarına vakit ayırabileceğin bir gün olabilir. Geçmişe dönük problemleri düşünebilirsin. Yoğun bir gün seni bekliyor.

Terazi-1

Akrep burcu 19 Ekim günlük yorum

Bugün dinlenmeli ve kendine vakit ayırmalı bir gün geçirebilirsin. Kitap okumak ve sakin müzikler dinlemek sana iyi gelebilir.

Akrep-1

Yay burcu 19 Ekim günlük yorum

Bugün iş yerinde sıkıntılı bazı durumlar yaşayabilirsin. Ancak stresle baş etmekte usta olduğundan bunun da üstesinden gelmek kolay olacaktır. Yoğun bir gün olabilir.

27

Oğlak burcu 19 Ekim günlük yorum

İçsel huzur arayışında olabilirsin; meditasyon veya doğa yürüyüşleri sana iyi gelebilir. Sanatsal yeteneklerini sergilemek için harika bir zaman; yaratıcılığını kullanarak kendini ifade edebilirsin.

Oğlak-1

Kova burcu 19 Ekim günlük yorum

Maddi anlamda harcamalarına dikkat etmelisin. İş yerinde yeni fikirlerini hayata geçirmek için fırsat bulabilirsin. Yoğun bir gün seni bekliyor. 

Kova-1

Balık burcu 19 Ekim günlük yorum

Arkadaşlarınla kaliteli vakit geçireceksin gibi gözüküyor. Akademik anlamda başarılı projelerde yer alabilirsin. Fırsatlar için dikkatli olman gerekir.

Balık-1

Kaynak: HABER MERKEZİ