Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları


Koç burcu 9 Ekim günlük yorum

Yeniliklere açık olacağınız bir gün olabilir. İş hayatında takım çalışmasına yatkın olabilirsiniz. İşbirliklerine hazırlıklı olmanız gerekebilir.

Koç

Boğa burcu 9 Ekim günlük yorum

Sosyal hayatınızda aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaya hazır olun. Koşuşturmalı bir gün sizi bekliyor.

Boğa

İkizler burcu 9 Ekim günlük yorum

Bugün biraz yalnız kalıp içsel huzuru bulmak isteyebilirsiniz. Kalabalık ortamlar sizi yormuş ve yıpratmış olabilir. Dinlenip yenilenmeniz gerekebilir.

Ikizler

Yengeç burcu 9 Ekim günlük yorum

Hobilerinize yönelerek yaratıcılığınızı geliştirmek için güzel bir gün. Eski hobilerinize tekrardan vakit bulabilirsiniz. Sakin ve huzurlu bir gün sizi bekliyor.

Yengeç

Aslan burcu 9 Ekim günlük yorum

Ailenizle daha sık vakit geçirdiğiniz bir gün olabilir. Aranızdaki sorunlar hafifleyebilir. Buzlar çözülebilir.

Aslan

Başak burcu 9 Ekim günlük yorum

Sevdiklerinize vakit ayırdığınız pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Dostlarınızla bazı sıkıntılarınızı paylaşarak hafifleyebilirsiniz.

Başak

Terazi burcu 9 Ekim günlük yorum

İletişim becerilerinizin arttığı bir hafta. Projelerinizi paylaşmak için uygun bir zaman; fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyin.

Terazi

Akrep burcu 9 Ekim günlük yorum

Kariyer hedeflerinize adım adım yaklaşmış gözüküyorsunuz ancak biraz daha çabalamanız gerekir. Yaşadığınız stresler için biraz meditasyon yapmak size iyi gelebilir.

Akrep

Yay burcu 9 Ekim günlük yorum

Seyahat planları yapabilir ve yeni maceralara yelken açabilirsiniz. Gezme fikri sizi iyi hissettirebilir. Aynı zamanda da alışveriş yapmak sizi kendinize getirecektir.

Bir Başlık Ekleyin (1)

Oğlak burcu 9 Ekim günlük yorum

İçsel anlamda huzurunuzu bulmak için bazı değişikliklere ihtiyacınız olabilir. Kafa yapınızı değiştirip bazı fikirleri kabul edebileceğiniz bir dönemde olabilirsiniz. 

'Pala Dayı' bıyıklarını kesmesi için teklif edilen 4 bin euro teklifi gözü kapalı geri çevirdi 'Pala Dayı' bıyıklarını kesmesi için teklif edilen 4 bin euro teklifi gözü kapalı geri çevirdi

Oğlak

Kova burcu 9 Ekim günlük yorum

Eski dostlarınızla bir araya geldiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Derin sohbetler ve geçmişi konuşmak sizi etkileyebilir. Yine de eski dostlarınızla toplanmak sizi iyi hissettirecektir.

Kova

Balık burcu 9 Ekim günlük yorum

Kariyer alanında olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek için fırsatlar doğabilir.

Balık

Kaynak: HABER MERKEZİ