• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
26°

Manavgat Haberleri

manavgat haberleri ve güncel manavgat gelişmeleri, manavgat ile ilgili tüm video, manavgat fotoğrafları ve manavgat haberleri Manisa Meydan Gazetesi sitemizde


Asayiş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuğun abisinin evinde av tüfeğiyle oynarken tüfeğin ateş alması sonucu 10 yaşındaki arkadaşı hayatını...

Asayiş

Manavgat ilçesinde park halindeki servis aracı, motor bölümünden çıkan yangın sonucunda tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Asayiş

Manavgat'ta trafik ekiplerinin denetiminde alkollü olduğu tespit edilen bir vatandaş alkollü olmadığını, sadece gargara kullandığını söylese de cezadan ve ehliyetine...

Asayiş

Manavgat’ta otomobil sürücüsünün dikkatsizliği sonucu meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobilin bisiklete çarpması sonucu bisikletten yola savrulan bisiklet sürücüsü yaralandı.

Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ticari taksinin elektrikli bisiklet ile çarpıştığı kazada yaralanan olmazken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kamyonetin kırmızı ışık ihlali yapması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan olmadı.

Asayiş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde fırtına ve yağmur nedeniyle kırılarak yola düşen ağaç nedeniyle trafik aksadı.

Asayiş

 Antalya'nın Manavgat ilçesinde kanser hastası olduğu bildirilen 64 yaşındaki Kadir Mutlu, tek başına yaşadığı evde tüfekle vurulmuş olarak bulundu.

Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde koruyucu anne-babasını balkonda kilitleyerek evden kaçan 14 yaşındaki A.D. jandarma tarafından bulundu.

Genel

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, koruyucu ailesini balkona kilitleyerek evden kaçan 14 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor.

Asayiş