Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından Hac Ön kayıtlarının 5 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. 2024 yılında Türkiye için belirlenen hac kontenjanı yaklaşık 85 bin.Her yıl hacca giderek ibadetini yerine getiren Müslümanlar 2025 yılında da ibadetlerini yerine getirmek için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen Hac Organizasyonunun kayıtlarının açılmasını bekliyor. 


Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, ibadetini yerine getirmek isteyen Müslüman Türkler için müjdeli haberi verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Hac ön kayıtlarının 5 Ağustos’ta başlayacağını duyurdu. 

"Kayıt  işlemleri  e-Devlet üzerinden yapabilecek"

Diyanet İşleri Ali Erbaş yaptığı paylaşımda;

Narin'i arama çalışmalarının "asılsız ihbarlar ve yanlış ifadelerle sekteye uğratıldığı" mahkeme kararında Narin'i arama çalışmalarının "asılsız ihbarlar ve yanlış ifadelerle sekteye uğratıldığı" mahkeme kararında


"Diyanet İşleri Başkanlığı 2025 yılı Hac Organizasyonumuz kapsamında ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 5 Ağustos’ta başlıyor. Bu mübarek yolculuğa çıkmaya niyet eden tüm vatandaşlarımız ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini 5 Ağustos – 16 Eylül tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapabilecekler." ifadelerini kullandı."

Kaynak: HABER MERKEZİ