Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 2004 doğumlu bek oyuncusu Hakan Hangül ile sözleşme imzaladı.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü dış transferde 2004 doğumlu bek oyuncusu Hakan Hangül ile sözleşme imzaladı.

Törene Onursal Başkan Erhan Yıldız ve Kulüp Başkan Hüseyin Bezci katılım sağladı.  

Kulalı gençler drag yarışlarına damga vurdu Kulalı gençler drag yarışlarına damga vurdu

geçtiğimiz sezon Lalelispor forması giyen Hakan Hangül , Manisaspor’da  yetişti.  Hakan Hangül sırasıyla Manisa Futbol Kulübü, Yundağspor ve Maltaspor formaları giydi.

Hakan Hangül  Yıldızspor 45 Fk’da (2)

“Burada olmaktan dolayı çok mutluyum”

Hakan Hangül, “Yıldızspor formasıyla yeni sezonda kendimi göstermek ve takıma faydalı olmak istiyorum. Yıldızspor, Manisa dışında da bilinen ve her geçen gün çıtasını yükselten bir kulüp. Başkanlarımızın bu kulüp için emekleri çok büyük. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah sezona iyi başlayıp, bir üst lige çıkacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Hakan Hangül  Yıldızspor 45 Fk’da (3)

“Artık sona geldik”

Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci ise, , “Şuana kadar çok iyi isimleri kadromuza kazandırdık. Teknik heyetimizin eksik gördüğü bölgelere transferlerimiz devam ediyor. Artık sona geldik diyebilirim. ‘Manisa’nın Yıldızı’ bu sezonda parlayacak. Sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyoruz. 2024-2025 sezonu sonunda Bölgesel Amatör Lige döneceğimize inanıyoruz. İyi mücadele edip, çok koşan bir takım olacağız. Tribünden izleyenlere keyif veren bir ekip olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU