Kırmızı-siyahlılar, deneyimli savunma oyuncusu Hüseyin Demirubuz’u yeniden renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Alaşehir Belediyespor formasıyla şampiyonluk yaşayan 23 yaşındaki stoper, kariyerinde daha önce de Yıldızspor formasını terletmişti.

Hüseyin Demirubuz Yeniden Yıldızspor 45 Fk'da  (2)-1

Yıldızspor, Hüseyin Demirubuz ile gücüne güç katıyor

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, savunmasını Hüseyin Demirubuz ile güçlendirdi. Genç savunmacı, daha önce Kösealispor, Salihli Spor, Buca Geliştirme Spor, Manisa Futbol Kulübü, Salihli Belediyespor, Yıldızspor, Muradiyespor ve Alaşehir Belediyespor formalarını giymişti. Kulüp, Hüseyin’in yeniden takıma dönmesinin doğru bir karar olduğunu düşünüyor. Yapılan imza töreninde konuşan Hüseyin,

"Tekrar Yıldızspor’a döndüğüm için çok mutluyum. Burada yakaladığım çıkışı devam ettirmek istiyorum," dedi.

Sportif Direktör Bülent Gökkaya: "Deneyimli isimlerle güçleniyoruz"

Öncel Elverişli Yeniden Yuvaya Döndü! (3)

Sportif Direktör Bülent Gökkaya, yeni transferle ilgili olarak,

"Hüseyin Demirubuz güvendiğimiz bir oyuncu. Altyapıya önem veren bir kulüp olarak, deneyimli isimlerle birlikte gençlerimizle iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Teknik direktörümüz Furkan Şapçı ile bizi yukarıya taşıyacak bir kadro oluşturmaya devam ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi

Yıldızspor 45 FK, Hüseyin Demirubuz transferiyle savunmasını daha da sağlamlaştırırken, yeni sezonda hedeflerini büyüttüğünü bir kez daha gösterdi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU