Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi son zamanlarda sosyal medyanın gündemine oturdu. Wanda Nara ile gelgitli ilişkileri ile tanınan Galatasaray'ın yıldız golcüsü reklam filmlerinden sonra bu seferde özel hayatıyla kendisinden söz ettirdi.

Icardi Ayrıldı Sosyal Medya Ikiye Bölündü (4)

Wanda Nara'nın Mauro Icardi'yi  instagram üzerinden takip etmeyi bırakmasının ardından bugün gerçekleşen Galatasaray antremanından gelen Icardi fotoğrafları sosyal medyada takipçilerinin kafasını karıştırdı.

Icardi Ayrıldı Sosyal Medya Ikiye Bölündü (1)

Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu ne zaman? Yeni sezon tarihi belli oldu  mu? Kızıl Goncalar’ın yeni sezonu ne zaman? Yeni sezon tarihi belli oldu  mu?

Wanda Nara'nın açıklaması karşılıksız kaldı

Wanda sosyal  medya hesabından yaptığı açıklama ile Icardi ile olan ilişkisini bitirme kararı aldığını açıklamıştı, bu açıklamalardan sonra sarı-kırmızlı ekip ile Avusturya kampında bulunan  Icardi sessizliğini bozmadı. Henüz konu ile ilgili açıklama yapmayan yıldız golcü antremanlardan gelen fotoğraflarda üzüntüsünü  ise gizleyemedi. 

Icardi Ayrıldı Sosyal Medya Ikiye Bölündü (3)

Sosyal medya ikiye bölündü

Galatasaray antremanından gelen fotoğraflar ardından sosyal medya ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Icardi'nin çok üzgün göründüğünü söyledi. Bu fikre katılmayan kullanıcılr ise fotoğrafların akinr Mauro Icardi'nin gelen videolarda arka tarafta biri  ile mutlu bir şekilde mesajlaştığı konusunda yorumlar yağdı.  

Kaynak: HABER MERKEZİ