Wanda Narayla boşanması yüzünden gündemden düşmeyen Icardi bu sefer şarkıcı  Simge'nin çarpıcı paylaşımı ile gündeme oturdu. 

Wanda-Icardi çiftinin boşanacaklarını açıklamalarından sonra Ünlü Şarkıcı ve Mauro Icardi ile özleşen 'Aşkın Olayım' şarkısının sahibi Simge'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Aşkın Olayım' şarkısını kullanması ve fotoğrafın üstüne 'başlıyoruz' yazmasından sonra bir çok sosyal medya kullanıcısının aklında 'Bu story Icardi'ye gönderme mi?' sorularına sebep oldu. 

"Mauro Icardi'ye bir gönderme mi?"

Ünlü Şarkıcı Simge Sağın'ın paylaştığı fotoğraftan sonra sosyal medya ikiye bölünmüş durumda. Taraftarlardan bir kaçı 'Hayır değildir' derken büyük bir kesim ise bu fotoğrafın Mauro Icardi  için atıldığına emin. 

O röportaj tekrar gündeme geldi

Tüm bu olan olaylardan sonra şarkıcı Simge'nin sene başında magazincilere verdiği röportaj tekrar gündeme geldi. Simge Sağın sene başında verdiği röportajda;

Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada Ünlü şarkıcı konser esnasında sahneden düştü: O anlar kamerada

 “Yakışıklı şarkısı söylenecekse Icardi'ye söylenmeli. Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. Ona ne söylense yakışır” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ