Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile birlikte eğitimi zirveye çıkaracaklarını vurguladı. 
Müdür Demirtaş, 2024-205 eğitim öğretim yılı kapsamında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli bilgilendirmesi için Milli Eğitim Komisyonu Üyeleri ile toplantı gerçekleştirdi. Demirtaş başkanlığında gerçekleşen toplantı da öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve akademik başarılarının artırılması ve veli ile okul işbirliğinin geliştirilmesi konuları konuşuldu. 

İlçe  Milli Eğitim Müdürü Açıkladı Hedef Eğitimi En Zirveye Çıkarmak (3)

Teknoloji bağımlılığı yeni hastalıklar ortaya çıkardı Teknoloji bağımlılığı yeni hastalıklar ortaya çıkardı


“Öğrencilerimiz her alanda başarıyı yakalayacaktır”

Toplantı sırasında konuşma yapan Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, eğitimin yeni düzenlenen maarif model ile birlikte, zirve yapacağını ve her alanda başarı yakalayacağını vurgulayarak;

"Okul ve kurumlarımızda kurumsal kültürün geliştirilmesi toplumumuzun muhasır medeniyete ulaştırılması için tüm çabamız ortaya koymaktayız. İlçe Milli Eğitim Komisyonu üyelerimiz ile bu konuları istişare edip hedefimiz eğitim öğretim çıtasını en zirveye çıkarmaktır. Bu nedenle Türkiye yüzyılı maarif modelinin uygulanmasıyla öğrencilerimiz her alanda başarıyı yakalayacaktır. Eğitimciler olarak bizlerde onların her zaman yanlarında olacağız. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli bizlere en iyi başarıları getirmesi diliyor katkıda bulunan tüm komisyon üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

İlçe  Milli Eğitim Müdürü Açıkladı Hedef Eğitimi En Zirveye Çıkarmak (2)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM