Sarılınca Sana, Aşk Layık Olanda ve Sarı Laleler gibi şarkılarla müzik piyasasına imza atan İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı. Bir süredir Bodrum'da yaşayan İlhan Şeşen, hastalığının ardından İstanbul'da tedavi altına alıdı. İlhan Şeşen daha öncede kansere yakalanmış ama gördüğü tedavi ile kanserden kurtulmuştu. 


İLHAN ŞEŞEN KİMDİR?
İlhan Şeşen 18 Haziran 1948'de Manisa'da doğdu. Şeşen, Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra 10 yıl serbest avukat olarak çalıştı. 1968'de dans müziği orkestralarında şarkıcılık yaparak müziğe başladı. Orkestra da şarkıcılık yaptığı dönem gitar çalmayı öğrendi. 1971 yılında "Kavga" isimli bir kırkbeşlik plak çıkarttı. 1983 yılında avukatlık mesleğini bırakarak yeğenleri Gökhan ve Burhan Şeşen ile beraber Grup Gündoğarken adlı müzik grubunu kurdu. 

Narin'i arama çalışmalarının "asılsız ihbarlar ve yanlış ifadelerle sekteye uğratıldığı" mahkeme kararında Narin'i arama çalışmalarının "asılsız ihbarlar ve yanlış ifadelerle sekteye uğratıldığı" mahkeme kararında

1994 yılında ilk solo albümünü çıkartan İlhan Şeşen TRT'DE Gençler Haklı ve Arka pencere adlı programlarda sunuculuk yaptı. Amcam Burada izimli bir Radyo Programı hazırladı. 2001 yılında ise ikinci solo albümü olan Neler Oluyor Bize'yi yayınladı. 2003 yılında TRT1'de yayınlanan Mühürlü Güller isimli projede rol aldı. Aynı dönem de Ben Bu Şarkıları Kime Söyleyeyim isimli albümünü piyasaya sürdü. 2004-2006 yılları arasında atv'de yayınlanan Aliye dizisinde Feyyaz rolünü canlandırdı.2005 yılında 4. albümü Aşk Yalan'ı çıkardı. 2007-2009 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Annem adlı dizide rol aldı. 2012 yılında Star TV'de yayınlanan Hayatımın Rolü adlı dizide oynadı. 

Kaynak: MELİS BAYRAM