Manisa'da Didem Özel,Nurcan Zeyrek ve Manisa'ya bağlı ilçe belediye başkanlarının eşleri birlik, berberlik ve dayanışma toplantısında bir araya geldi.

Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi Manisalılar Kadınlar Matinesi'nde gönüllerince eğlendi

İlki Manisa'da Yapıldı Kadınlardan Dayanışma Toplantısı (7)

Manisa'daki siyasiisimlerin eşleriile birlikte yapılan toplantıda 'Kadın dayanışması' vurgusu yapıldı. Bugün gerçekleşen toplantıda Manisa merkez ve ilçelerinde yapılmasıplanlanan projeler hakkında fikir alışverişleri yapıldı. 

İlki Manisa'da Yapıldı Kadınlardan Dayanışma Toplantısı (4)

Birlik ve beraberlik toplantısı yapıldı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Büyükşehir Belediyesi ve Manisa'nın 17 ilçesinin 14'ünü kazanan Cumhuriyet Halk Partisi , seçim günüçok büyük bir başarıya imza attı. Büyükşehir'i %27,48 gibi büyükbir farkla kazananCHP aynı zamanda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yüzdelik oy oranı olarak en çok oy aldığı şehirlerden biri oldu. Şeçimerden sonra ilk kez Didem Özel, Nurcan Zeyrek ve Manisa’ya bağlı CHP’li ilçe belediye başkanlarının eşleri de birlik ve beraberlik toplantısında bir araya geldi. Manisa'da gerçekleşmesi planlananan ve hazırlıkları yapılan projeler ile ilglili bilgive fikir alışverşinin yapıldığı toplantıda çözüm önerileride görüşüldü. 

İlki Manisa'da Yapıldı Kadınlardan Dayanışma Toplantısı (5)

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Feri Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eşi Didem Özel,  Serap Balaban,  Emine Dilek Ögren,  Selen Öküzcüoğlu, İlkgün Nurlu, Özlem Okur, Pınar Dönmez, Ümran Akdeniz, Zehra Aykan, Gülşat Dönmez ve Müzeyyen Kurtulmuş Mintaş katılım gösterdi.

İlki Manisa'da Yapıldı Kadınlardan Dayanışma Toplantısı (6)

Toplantı her ay başka ilçede yapılacak

Manisa'da yakalanan bu büyük başarıda kadın dayanışmasının ne kadar önemli olduğu vurgusu yapıldı. Manisa ve ilçelerinde yapılması planalanan projelerhakkında konuşuldu. Toplantıda genel istekler ve talepler görüşüldü. Toplantı da sokak hayvanlarına değinilirken aynı zamanda kadın kooperatiflerinin faaliyetleri, kadınların iş hayatında aktif rol oynamaları, Manisa ve ilçelerine özgü yerel ürünlerin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması gibi bir çok konuve fikir hakkında bilgi alışverişi yapılarak, sorunların çözüm noktasındaortak akılla hareket edilmesine dikkat çekildi.  Her ay yapılması planlanan toplantının her ay başka bir ilçe de yapılmasına kara kılındı. BNurcan Zeyrek topantıya katılan herkese teşekkür ederek, hediye verdi. 

İlki Manisa'da Yapıldı Kadınlardan Dayanışma Toplantısı (2)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU