Günlerdir kapalı olan İnstagram ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. BTK yetkilileri ile instagram yetkilileri bugün saat 13.00’de bir araya gelecek. Gözler bu toplantıya çevrilmiş durumdayken, instagramın açılıp açılmayacağı ise bu toplantıda belli olacak. Milyonların merakla beklediği ‘İnstagram açılıyor mu?’ sorusu ise toplantıdan sonra detay kazanacak.  

Akhisar beşik gibi sallanıyor! Üst üste 3 deprem Akhisar beşik gibi sallanıyor! Üst üste 3 deprem

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, instagram yetkililerinin talepleri karşıladıktan sonra olumlu bir gelişme olmasını umduğunu ifade etti. 

"Gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada toplantı ile ilgili şu sözleri kaydetti,

"Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinilecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz."
 

Kaynak: HABER MERKEZİ