AK Partili Durmaz: “CHP'li Belediyenin Siyasi Kararları İşçileri Mağdur Ediyor” AK Partili Durmaz: “CHP'li Belediyenin Siyasi Kararları İşçileri Mağdur Ediyor”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde İYİ Parti’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Op. Dr. Gürhan Özcan, Büyükşehir Belediyesinin ihtiyaç sahipleri için başlattığı kurban yardımı projesine destek çıktı.

Op.Dr. Gürhan Özcan, yaptığı açıklamada, 

'' Kurban ibadeti, kurbana uygun hayvan kesilecek, gerçek ihtiyaç sahibi insanlara, eşimiz dostumuza ve ailemizle birlikte yenilmesi ile gerçekleştirilmektedir.

Bu yıl büyükşehir belediyesinin  kurban bağışı etkinliği , oldukça başarılı bir uygulamadır. Kurbanlık hayvanlar, belediyeye ait mezbahalarda hijyen kuralları eşliğinde kesilip , ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Kurban ibadetini için büyük kolaylık olmuştur.

Bir hekim olarak , ortopedis uzmanı olarak , kırmızı etin , insan sağlığında, gençlerin büyümesinde, güçlenmesinde, kas yapılarının oluşmasında olmazsa olmaz gıdadır.   Kırmızı et fiyatları ülkemizde son yıllarda tavan yapmış, asgarî ücretli kişilerin kırmızı ete ulaşmaları imkansız olmuştur. 

Kurban vasıtası ile ,bağışlanan  etlerin , sağlıklı bir şekilde ihtiyaç  sahiplerine ulaştırılmalıdır. 

Kurban bayramı ülkemize sağlık, huzur getirmesini dilerken, yanımızda ki Müslüman komşu Filistin devletine orantısız güç kullanarak yapılan haince saldırının biran önce bitmesini diliyorum.'' dedi.

Muhabir: ÖZGE AY