Manisa İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı  Şenol Özkaya, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkaya, siyasete aktif olduğu ilk günden bugüne kadar, adeta milletvekili gibi çalıştığına şahit olduk. Manisa'nın 17 ilçesinde aktif bir milletvekili gibi çalışıp, vatandaşın yanında oldu, sorunları dile getirdi, çözüm yollarını ortaya koyduğunu basın mensupları olarak biliyoruz. Genel seçimlerde milletvekili adayı olacağını bekliyorduk, ama olmadı.
Neden milletvekili adayı olmadığını açıklayan, Özkaya, “Bu dönem için kendisinin daha hazır olmadığı, milletvekilliği donanım, bilgi, mücadele isteyen bir konum olduğu için, bir sonraki seçimler için kendisinin hazır olacağını dile getirdi. Yerel seçimlerde kesin aday olur diye bakıyorduk, çünkü 5 yıla yakın süredir, belediyede aktif olarak yer alıyor, meclisten aktif rol alıyor, yüzün üzerinde önerge vermiş bir kişi olarak, kesin başkanlıkta aday alacağını tahmin etmiştik” diye konuştu.

Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz

"Ahmet Karadağ genç ve çok istekli arkadaşımız"
Özkaya, “Aday  adaylığını açıklayan Ahmet Karadağ, kardeşimiz aday adaylığı konusunda daha hızlı karar aldı, genç ve çok istekli olan arkadaşımız, seçimlerde daha aktif olarak çalışma zamanı olacağından dolayı önünde açılması gereğini düşünerek adaylıkla ilgili bir girişimin olmayacaktır. Şehzadeler ilçemiz başta olmak üzere 17 ilçemizde yerel seçimlerde başarılı olmak için üzerime düşen görevi en üst seviyede yaparak, istediğimiz başarıyı kazanacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu. 

Kaynak: CANAN SÜRGİT