İYİ Parti'den olumsuz cevap alan CHP lideri Özgür Özel, ittifak arayışından vazgeçmedi. İttifak arayışlarını tabana yayacaklarını ifade eden Özel, eski dostan düşman olmayacağını ifade etti.
AK PARTİ'YE ÇAĞRI: 'BÜTÜN MEMUR VE İŞÇİYE YARDIM YAPALIM'
İktidarın, torba kanunla gündemi meşgul ettiğini belirten Özel,

" Torba kanuna karşıyız. Torba kanunda öyle bir madde var ki bütün itirazlara rağmen BDDK'yı Ankara'dan İstanbul'a taşıdılar. Şimdi 30 bin TL, yılbaşında 42 bin TL olacak ödenek koydular. Sorun doğru ama adres ile kapsam yanlış. AK Parti'ye çağrım o maddeyi geri çekin, büyükşehirlerde ekonomik sorun yaşayan bütün memur ve işçilere kira yardımı yapmaya varsan biz buradayız."


Bütün emeklilere, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeliyi şikayet ettiğini söyleyen Özel,

"Emeklilerin 5 bin lirayı her ay almasını biz söyledik. AK Parti ve MHP buna yanaşmıyor." dedi.

"BAŞVURUN ARKANIZDAYIM"
Bugün aday adaylığı başvuru için son günü olduğunu hatılatan Özel, kadın ve gençlere çağrıda bulunarak , belediye meclislerine başvurularında arkalarında olduğunu belirtti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA

Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz

Özel konuşmasını şöyle devam etti: "

"CHP Genel Başkanı olarak seçildiğim günden itibaren muhalefetin bir araya gelmesi ve iş birliği yapmasını savundum. İttifak kelimesini kullanmadım, o kelime yoğruldu, yıprandı. Hem bütyün topluma hem de siyaset muhataplarımıza çağrıda yapıyoruz. Sayın Akşener'e 81 ilde aday çıkarma kararlarından haberdar olduğumuzu, bunun bir kez daha gözden geçirilmesini söyledim. Bir masa kuralım, oturalım konuşalım. Mümkün olan yerde işbirliği yapalım, kazanalım dedim. İlk baştan söyledim alınacak her iki karara da saygı duyacağımızı söylemiştik, bunu aynen tekrar ediyoruz. Bütün örgütümüzden ve seçilmişlerden isteğimiz şudur; Eski dosttan düşmen olmaz. İttifak arayışımızı tabana yayacağız."

Kaynak: mynet