Salihli Belediyespor’un tecrübeli kaptanı Alper Hamdi Bayraktar, bu sezonda yuvada kaldı.Tecrübeli kaptanın takımda kalmasından dolayı mutlu olduğu ifade eden Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Emrah Yalçın, kariyerinde birçok profesyonel ve amatör ligde şampiyonluklar yaşamış olan Bayraktar, tecrübesiyle genç futbolculara örnek olmayı devam edeceğini ifade etti. 

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, PFDK'ya sevk edildi

"Kulübümüzü daha başarılı noktalara taşıyacağız”

Düzenlenen imza töreninde konuşan Yalçın kulübün hedeflerine de değindi Başkan Yalçın, genç yetenekleri Manisa’ya kazandırmayı amaçladıklarını vurgulayarak, “Geçtiğimiz sezon U18 Ligi’nde şampiyon olan genç takımımızı, tecrübeli oyuncularımızla birleştirerek, hedefe oynayan ve dinamik bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu yönde altyapıya verdiğimiz önemi artıracağız ve kulübümüzü daha başarılı noktalara taşıyacağız." Şeklinde konuştu. 

“Amacımız borçları azaltmak ve mali yapıyı güçlendirmek"

Kulübün geçmiş yıllardan kalan borçlarıyla ilgili de konuştu Başkan Yalçın, "Önceki 10 yıllık dönemden kalma yaklaşık 2.5 milyon TL tutarında SGK ve Vergi Dairesi’ne olan borçları tespit ettik. Yönetim Kurulu olarak önceliğimiz, bu borçları azaltmak ve mali yapıyı güçlendirmektir." ifadelerini kullandı.

Muhabir: ELİF YILDIRIM