Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat lüks yaşantılarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak Polat "Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum" deyince olay olmuştu. Bu açıklamanın ardından Muhammet Yakup “Dilan Polat ve eşi Engin Polat ne işi yapıyor biliyor musunuz? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerinden” açıklaması tartışmalara neden oldu.

Haklarında 'kara para akladıkları' öne sürülen çiftten Dilan Polat sosyal medya hesabından yaptığı peş peşe paylaşımlarla, açıklamalarla gündeme geldi.

“Günlerdir X sosyal platformundan konu yaptılar”

Dilan Polat; “Günlerdir X sosyal platformundan konu yaptılar, Annemi yaptılar olmadı, babamı yaptılar, hiç tanımadığım insanlar binlerce yorum yaptı ‘armut dibine düşer’ dediler. Hepsini okudum biliyorum. “Hiç tanımadığım insanlar annem bir şey yapmadı” diye ağlayarak açıklamalarda bulundu.

17 Eylül Salı 2024 reyting sonuçları! 17 Eylül Salı 2024 reyting sonuçları!

“Şu programa katılıp söylediğim için çok pişmanım”

Dilan Polat sözlerine şöyle devam ediyor “Keşke hiç söylemeseydim. Herkes bunu trafik kazası olarak biliyor, keşke bu böyle gitseydi. Kimisi diyor ki annesini kullanıyor, ya annemi nasıl kullanabilirim. Anneme, babama sizin hiç onlara yorum yapmasını hazmedebilir miyim ben? Gerçekten dayanılmaz şeyler artık bunlar. Ağrılarıma katlanamaz duruma geldim artık.” diyerek programa katıldığı için pişman olduğunu söyledi.

 

“Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar”

Sosyal medya hesabından ağlayarak paylaşım yapan Dilan Polat “'Bunu biz gibi insanlara nasıl yakıştırdılar ya? Biz vatanını, milletini, devletini gerçekten seven insanlarız.'' Açıklamalarında bulundu.

[ilgili-haber=32076]