Esra Erol’da programına kendisinden 34 yaş küçük eşini aramak için gelen adam kızını öldürdüğünü itiraf etti. Adamın itirafı herkesi şoke etti, Esra Erol ağzına geleni söyledi. 
Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Esra Erol’da akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bu hafta kendisinden 34 yaş küçük eşini aramak için programa başvuran Ali Rıza Bey'in itirafları ise gündeme bomba gibi düştü. 'Kızımın ölümüne sebep oldum' diyen Ali Rıza Bey, bu sebepten dolayı hapis yatarak cezasını çektiğini söyledi. Esra Erol ise duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek adama ağzına geleni söyledi. 

Karısını Aramaya Geldi! Kızını Öldürdüğünü Itiraf Etti (2)


Ali Rıza Bey’e ‘ kaç evladınız var?’ diye soru soran Esra Erol, cevabın ardından neye uğradığını şaşrıdı. Ali Rıza Bey,’5 taneydi. Birinin ölümüne sebep olum’ ifadeleri ile cevap verince Esra Erol sinirlendiğini saklamadı.
Esra Erol 'Siz evladınızı öldürdünüz. Öldürme sebebiniz neydi? diye sordu. Alı Rıza Bey,, kızını 68 yaşına bir adamla evlendirdikleri ve bu konu üzerine bir tartışma yaşandığını açıkladı. Ali Rıza Bey, kızıyla tartıştıkları esnada, kızının kendi yüzüne tükürdüğünü ve geri kalan olayları hatırlamadığını belirtti. 

Wewew

13 Ekim Pazar  2024 reyting sonuçları! 13 Ekim Pazar  2024 reyting sonuçları!


Esra Erol adama acımadı

Erol, 'Kendi canına, kendi evladına acımayan başka birine acır mı? Söylenecek herhangi bir şey de yok' dedi. Bu cevabın üzerine Ali Bey, diğer çocuklarının kendisiyle görüşmediğini ifade etti. Bunu duyan Esra Erol, 'Ben de babam olsa ne yüzüne bakarım. Ne hayatımda bundan sonra var ederim. Böyle bir babam olduğunu söylemeye de utanırım. Çocuklar çok haklı' diyerek adama acımı ve ağzına geleni söyledi. 
 

Kaynak: HABER MERKEZİ