Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan bir yarışmacının çok  konuşmasından dolayı sözünü sakınmadı. 

Kim Milyoner Olmak İster yarışması dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yarışmada enerjisi ve her soru öncesi bol bol konuşması ile dikkatleri üstüne çeken yarışmacıya karşı Kenana İmirzalıoğlu'da lafını esirgemedi.  Sık sık yarışmacıları ile gündeme gelen program bu sefer yine bir yarışmacısı ile gündeme geldi. Oldukça heyecanlı geçen yarışmanın sonunda yer alan radyoCu Murat Yaşar enerjik halleri ve konuşkan halleri ile dikkatleri üzerine çekti.  

Yarışma boyunca modu hiç düşmeyen yarışmacı 30.000 TL değerindeki soruda yarışmaya veda etti. He soru öncesi bolbol konuşan yarışmacıya Kenan İmirzalıoğlu'da lafını esirgemedi. Her soruda oldukça eğlenen yarışmacı, sunucu Kenan İmirzalioğlu'nu oldukça şaşırttı. 

Engin Polat'ın tahliyesi sonrası Dilan Polat'tan ilk açıklama: "Bugün kavuşma günü" Engin Polat'ın tahliyesi sonrası Dilan Polat'tan ilk açıklama: "Bugün kavuşma günü"

Lafını esirgemedi

Yarışma boyunca oldukçakonuşan radyovu Murat Yaşar'a 'Radyo programını tek başınıza mı yapıyorsunuz' diye soran Kenan İmirzalıoğlu 'Evet' cevabını alınca lafını esirgemedi ve 'Belli oluyor. İki kişiyle yapsaydınız belki bir konuşma şansı olurdu ama tek başına yaptığınız o kadar belli ki! Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor' dedi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ