Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soruyu açtıracak yarışmacı Rabia Birsen Güvercin, merak konusu oldu. Programı izleyenler genç yarışmacının hayatı hakkında ayrıntıları öğrenmek için "Rabia Birsen Güvercin kimdir?", "Rabia Birsen Güvercin nereli?", "Rabia Birsen Güvercin kaç yaşında?" gibi soruları arama motorlarından araştırmaya başladı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödül olan 1 milyon lirayı almaya yaklaşan Rabia Birsen Güvercin kim? İşte Rabia Birsen Güvercin'in hayatı hakkındaki ayrıntılar...
RABİA BİRSEN GÜVERCİN KİMDİR?
Kim Milyoner Olmak İster'de altıncı kez 1 milyonluk soru heyecanı yaşanıyor. Tüm sorulara doğru yanıt vererek 1 milyon lira değerindeki soruyu açtırmaya hak kazanan Rabia Birsen Güvercin'in hayatı ise merak ediliyor.
Rabia Birsen Güvercin, 24 yaşında ve aslen Konyalı. Şu an Ankara'da yaşayan Güvercin, Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nden yeni mezun oldu. Genç yarışmacı programda hayvanlarla arasının çok iyi olduğunu ve aynı zamanda yeminli izci olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz yıl elim bir kaza geçirdiğini söyleyen Rabia Birsen Güvercin, babasına ait olan kasap dükkanında kolunu kıyma makinesine kaptırdığını ifade etti. Şu an hayatına biyonik kolla devam eden Güvercin, "Artık daha havalı bir kolum oldu" diyerek hem izleyicileri güldürdü hem de yaşama sevinci ile büyük beğeni topladı.
1 MİLYONLUK SORU AÇILDI
Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru Rabia Birsen Güvercin tarafından cevaplanıyor, yarışmayı ve soruyu izleyenler merak ile bekleniyor. İzleyenler Rabia'nın cevabını merakla bekliyor. Soru açıklandı ve Rabia Birsen Güvercin milyonluk soru ile karşı karşıya. Kim milyoner olmak ister 1 milyonluk sorunun cevabı rabia haberimizin devamında. İşte 1 milyon değerinde ki sorunun cevabı...

Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Soru ve Cevabı 
Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?
A: Ş
B: V
C: G
D: H
Kim Milyoner Olmak İster 1 Milyonluk Sorunun cevabı B şıkkı

[ilgili-haber=31338]

Zafer Kalkınma Ajansının Kurulu toplantısı yapıldı Zafer Kalkınma Ajansının Kurulu toplantısı yapıldı