Festival, Kırkağaç Belediyesi’nin organizasyonuyla ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleşecek olan festival çerçevesinde, ünlü sanatçılar Eypio ve Rubato sahne alacak.Festival 1-15 Eylül tarihleri arasında  15 gün boyunca sürecek.

Beyaz altında zarar endişesi Beyaz altında zarar endişesi

Festivalde ayrıca yerel sanatçılarda olacak.Sergi yerleri ve yemek alanı stantları, lunapark ve çeşitli eğlenceler de yer alacak.

"Tüm halkı Çam Mesire Alanı'na davet ediyorum"

Kavun Festivalimiz, hem Kırkağaç kavununun tanıtımına katkı sağlıyor hem de ilçemizin sosyal ve kültürel yaşamına renk katıyor ifadesinde bulunan Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez, festivalin önemine vurgu yaparak,

“Kırkağaç’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 102 yılında, geçmişimizi onurlandırırken, gelecek nesillere kültürümüzü ve değerlerimizi aktarmaya devam ediyoruz. Kavun Festivalimiz, hem Kırkağaç kavununun tanıtımına katkı sağlıyor hem de ilçemizin sosyal ve kültürel yaşamına renk katıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla düzenlenen bu etkinliklere tüm halkımızı davet ediyor, festival süresince Çam Mesire Alanı’na çadırlarını kurarak doğayla iç içe keyifli vakit geçirmeye çağırıyorum,” dedi.
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU