AK PARTİ Kırkağaç Belediye Başkan aday adayı Aynur Akkoyun çalışmalarına devam ediyor. Her gün Kırkağaç'ın farklı mahallesinde çalışmalarına devam eden başkan aday adayı Aynur Akkoyun Kırkağaçlı vatandaşların tam desteğini alıyor.

Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje Şehzadeler Belediyesi’nden 6   mahallede öğrencilere özel proje

KIRKAĞAÇLI VATANDAŞLAR AYNUR AKKOYUN  DEDİ (3)

Vatandaşlar "birde kadın yönetsin kadının elinin değdiği her yer güzelleşir" sözleriyle karşılıyor. Kırkağaç ilçesinde AK Parti kurulduğu günden bugüne tek kadın aday adayı olan Aynur Akkoyun vatandaşların da takdirini topluyor.

KIRKAĞAÇLI VATANDAŞLAR AYNUR AKKOYUN  DEDİ (5)

Kırkağaç Belediye Başkan aday adayı Aynur Akkoyun yaptığı konuşmada

"Allah'ım nasip eder Kırkağaç Belediye Başkanı olursam vatandaşlarımın hizmetinde olacağım. Kırkağaç'ımızı bir adım daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışacağım. Tarihimizi ve kültürümüzü tanıtarak Kırkağaç'ımızın Türkiye'de tanınmasını  turist gelmesini sağlayacağım. İlçemizin  turizm sektörünün gelişmesi ve turistlerin artması ilçe ekonomisine katkı sağlayacaktır.En önemlisi memurun, çiftçinin, esnafın ve vatandaşın belediye başkanı olacağım. Telefonum 24 saat açık olacak ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım ve sorunları vatandaş  ile  el birliği içerisinde çözeceğiz" dedi.

KIRKAĞAÇLI VATANDAŞLAR AYNUR AKKOYUN  DEDİ (2)KIRKAĞAÇLI VATANDAŞLAR AYNUR AKKOYUN  DEDİ

Kaynak: CANAN SÜRGİT